Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаЖенска кошаркаКошаркаНајновије

Ивана Катанић: Нећемо дозволити да се ово више понови

Пораз од 25 поена разлике на почетку финалне серије против Кораћа, најубедљивији ове сезоне, дефинитивно је приземљио младу екипу Црвене звезде, која је освајањем Купа и тријумфима у полуфиналној серији против Врбаса дала наду навијачима за повратак дуго чекане титуле на Мали Калемегдан.

Ипак, нема времена за очајавање, јер треба узвратити ударац у следећем сусрету када ће црвено-беле бити у улози домаћина средином наредне седмице. Тренер Црвене звезде Драган Вуковић изнео је детаље због чега његов тим није био на висини задатка на почетку финалне серије.

– Пре две недеље, када смо освојили Куп, прошли смо полуфинале на две утакмице у доста доброј атмосфери и доста добром тренингу. Од тада смо имали неких кадровских проблема. Ја то нисам нигде наглашавао у јавности, али нисмо тренирали како треба. Ово је млад тим који се на неки начин издувао. Можда су мало полетеле, наше је да их спустимо на земљу и да покажу колико вреде, јер то у првој финалној утакмици дефинитивно нису урадиле.

1v,.

Ивана Катанић, једна од најмлађих у Звездином саставу, нагласила је да се оваква игра Звезде више неће поновити.

– Нисмо се добро припремили за ову утакмицу. Имали смо доста болесних играчица, тако да смо са хендикепом дошли овде. Припремићемо се за следећу утакмицу, да то буде много, много боље. Нећемо дозволити да се ово више понови.

Повезане вести

Leave a Comment