Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојкаОдбојка

Кобиљски: Очекује нас тешка серија, али идемо корак по корак

Четвороструки узастопни шампион Србије заустављен је после серије од 20 узастопних првенствених победа. Једна битка је изгубљена, али не и рат, јер као и пре друге полуфиналне утакмице црвено-белима за ново финале треба још два тријумфа.

Капитен Црвене звезде Максим Буцуљевић оптимиста је пред наставак серије и поред тога што игра екипе није била на очекиваном нивоу у последња два сусрета.

– Баш нам тешко иде. Изгледа да нам је пауза од две-три недеље лоше пала. Баш се мучимо, ниједан елемент нам не иде. Никако нисмо задовољни нашом игром. Задовољни смо односом, понашањем, трудимо се, дајемо максимум од себе, али једноставно неће. Надам се да ће у следећој утакмици бити боље. Битно је да нам главе буду добре, што мислим да јесу, а техника и остале ствари ће доћи.

Тренер црвено-белих Драган Кобиљски свестан је да ће црвено-бели сада морати да јуре победе на гостовањима за пролаз у финале, али се очекује и да шампион покаже право лице у предстојећим сусретима.

– Заслужена победа Партизана. Ми смо се за разлику од првог меча трудили доста. Партизан нас је надиграо, али резултат у серији је тек 1:1. Наставља се даље. Идемо полако, корак по корак, па ћемо да видимо. Знамо да нас очекује тешка серија и покушаћемо да се што боље спремимо за утакмице које нас чекају у Визури.

Један неуспех неће поколебати црвено-беле на путу до нове титуле првака. По партијама које су пружили ове сезоне заслужили су минимум финале, али ће за то морати максимално да се потруде у наредним окршајима са вечитим ривалом. Убеђени смо да ће у томе успети.

Повезане вести

Leave a Comment