Moja Crvena Zvezda
ВажноВатерполоДомаћа такмичењаНајновије

Девета победа наших ватерполисткиња

Ватерполисткиње Црвене звезде савладале су Нови Београд 011 на гостовању у 9. колу шампионата Србије резултатом 14:4 (4:1, 4:2, 3:1, 3:0).

Лидер првенства од старта је наметнуо свој ритам и повео са 4:1, да би до полувремена још четири пута затресао мрежу репрезентативног чувара мреже Владане Јоветић и на велики одмор отишао са вођством од пет голова разлике (8:3).

У наставку су црвено-беле постигле још шест погодака, док се мреже браниоца титуле само једно затресла, тако да је на крају забележена још једна убедљива победа двоцифреном разликом чиме је задржан максималан учинак на табели.

Најефикаснија на утакмици била је Теодора Рудић са три поготка, а пратиле су је Јована Миловановић, Ивана Ћоровић, Јована Дујовић и Исидора Дамњановић са по два постигнута гола. Драгана Ивковић, Тијана Јаковљевић и Јована Пантовић су се по једном уписале у стрелце, док су у гостујућем саставу по једном биле прецизне Марковић, Прица, Јоксимовић и Љубица Чегар.

НОВИ БЕОГРАД 011 – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 4:14 (1:4, 2:4, 1:3, 0:3)

Базен: Влахо Бата Орлић. Гледалаца: 100. Судије: Шукић и Поповић. Искључења: Нови Београд 011 4, Црвена звезда 1.

НОВИ БЕОГРАД 011: Јоветић, Ружић, К. Чегар, Марковић 1, Војиновић, Прица 1, Тимотијевић, Соколовић, Јоксимовић 1, Љ. Чегар 1, Илић, Карличић. Тренер: Пејчић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Александровић, Миловановић 2, Пантовић 1, Ћоровић 2, Дујовић 2, Лука, Рудић 3, Дамњановић 2, Ивковић 1, Јаковљевић 1, Вујовић. Тренер: Брадић.

Коло пре краја лигашког дела шампионата Црвена звезда има максималан учинак од 27 освојених бодова и обезбеђено прво место пред плеј-оф, а у последњем колу екипа Милоша Брадића дочекује Таш 2000.

Повезане вести

1 comment

Zvezda ooo ♥ апр 9, 2016 at 22:52

Šta reći.,devojke su maestralne i bez premca kad su u pitanju naši klubovi.Nove titule su već upisane.BRAVO.

Reply

Leave a Comment