Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Казна због квара семафора – 8.000 евра

Да Евролига стварно зна да претера у многим случајевима показује и нова казна дисциплинске комисије најелитнијег европског клупског такмичења и то због квара семафора на недавном сусрету против Дарушафаке.

Када навијачи испоштују апеле клуба и суздрже се од убацивања тврдих предмета на паркет, руководство Евролиге измисли нове разлоге да попуни своју касу и то у ситуацији када закаже техника, а не људски фактор.

Због квара семафора у Арени на сусрету 13. кола групе Е ТОП 16 фазе Евролиге између Црвене звезде и Дарушафаке клуб ће у касу Евролиге морати да уплати 8.000 евра. У саопштењу се јасно наводи да је клуб кажњен због квара опреме у дворани. То се десило након снажног Цирбесовог закуцавања, што је донело и прекид утакмице на 15 минута. Панатинаикос је такође кажњен, али са 10.000 евра због паљења пиротехнике у хали на мечу против Цедевите.

Још су свежа и сећања на сраман однос челника европског такмичења после убиства Звездиног навијача Марка Ивковића у Истанбулу против Галатасараја, након чега присталице црвено-белих константно надјачају химну Евролиге било звиждуцима или подршком Звезди. Судећи по најновијој казни, химна елитног такмичења се више никада неће ни чути у Београду и то не треба никога да чуди. Када друга страна на овакав начин не поштује клуб Звездиног калибра не може очекивати ни поштовање са друге стране. Зато ће се химни Евролиге звиждати још јаче и са већим жаром.

Повезане вести

Leave a Comment