Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Црвена звезда у посети Минхену

Делегација КК Црвена звезда Телеком коју је предводио председник клуба Небојша Човић, боравила је у уторак и среду у Минхену, где је одржала бројне састанке са представницима „Allianz grupe“, „IBAM“ међународне кошаркашке академије из Минхена и још неколико компанија заинтересованих за сарадњу са Црвеном звездом.

Представници кошаркаше академије „IBAM” (international basketball academy Munchen) која већ годинама ради са најталентованијим дечацима до 18 година, из Немачке и целог света, понудила је КК Црвена звезда Телеком дугорочну сарадњу у којој би вишегодишње искуство рада са млађим категоријама, које наш систем има, било од велике помоћи и користи за обе стране.

Као први корак у тој сарадњи, неколико врло талентованих играча, који похађају „IBAM“ стижу током пролећа и лета у Београд. Са друге стране, представници немачке академије, затражили су од КК Црвена звезда Телеком и КК ФМП помоћ у виду ангажовања тренера који би овај, врло успешан програм у Немачкој, подигао на још виши ниво.

Током боравка у главном граду Баварске, делегација црвено-белих била је гост и Др. Манфреда Кнофа, првог човека „Allianz grupe“ за Немачку. Представник компаније која је у свету позната по великим улагањима у спорт, и чије име носе стадиони у Минхену, Бечу, Ници, Сао Паолу… био је домаћин председнику клуба представницима КК Црвена звезда Телеком на утакмици Лиге шампиона између Бајерна и Бенфике.

Такође, представници клуба су у среду одржали још неколико састанака са компанијама које су заинтересоване за будућу сарадњу са КК Црвена звезда Телеком и о чијим резултатима ће јавност бити благовремено обавештена.

КК Црвена звезда Телеком се захваљује својим домаћинима, Др. Манфреду Кнофу и кошаркашкој академији из Минхена на позиву и нада се да ће се врло успешни састанци претворити у успешну сарадњу на више поља.

КК Црвена звезда Телеком

Повезане вести

Leave a Comment