Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Радоњић демантовао интересовање Македонаца

Дејан Радоњић, тренер шампиона Србије и АБА лиге и једног од осам најбољих клубова у Европи ове сезоне демантовао је да су га контактирали из Кошаркашког савеза Македоније.

Стратег екипе са Малог Калемегдана је у изјави за Моцарт спорт истакао да није било речи о преузимању селекције Македоније, како су то раније објавили поједини медији.

– Нисам имао никаквих контакта са људима из Македоније. Што се мене тиче сигурно је с мог аспекта нормално и професионално да причам само о обавезама које су ту. Јер једино ми је посао који имам са Звездом на уму.

Раније је било речи да су Македонци заинтересовани да у дресу националне селекције виде и Квинсија Милера, првог стрелца црвено-белих у Евролиги ове сезоне и другог блокера најелитнијег европског клупског такмичења, па ће време показати да ли ће у своје редове успети да приволе још једног странца након успешне сарадње са Бо Лестером Мекејлебом који је био најбољи играч тима када су Македонци стигли до историјског успеха и освајања четвртог места на Европском првенству 2011. године.

Повезане вести

Leave a Comment