Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаРукомет

Рукометаши поражени од Југовића

Божидар Надовеза - један од ретких који је задовољио против Каћана

Рукометаши Црвене звезде приредили су прво велико изненађење у новој рукометној сезони. Када је ретко ко то могао да очекује, црвено-бели рукометаши су већ у 2. колу изгубили вредне бодове.

Црвена звезда : Југовић  23:26 (8:10)

Пред свега 200 гледалаца у бањичком храму рукомета, црвено-бели нису имали решења за фантастичног десног бека гостију Љубомира Јошића и голмана Бојана Перовића. Јошић је са 11 погодака био нерешива енигма за одбрану Црвене звезде, а посебно се истакао у периоду од 40. до 49. минута када је шест пута матирао Звездине голмане, чиме су гости из Каћа стигли до предности од 16:20.

У наредних пар минута, пулени Игора Бутулије успевају да врате неизвесност у сусрет 20:21, али тада на сцену ступа голман гостију Перовић који брани ударце Јокића, Пантелића, Надовезе и Вукаса, и тиме омогућава саиграчима да се поново одлепе и фактички реше питање победника.

Дворана: Бањица. Гледалаца: 200. Судије: Кнежевић и Лончаревић (Београд). Седмерци: Југовић 2 (2). Искључења: Црвена звезда 8, Југовић 16 минута.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Иванишевић, Милошевић 3, Пуцељ, Пантелић 1, Вукас 3, Надовеза 6, Шћепановић, Павић 2, Јерај (10 одбрана), Пушица, Јокић 1, Шљиванчанин 1, Ћирић 6, Суџум.

ЈУГОВИЋ: Кукобрат (8 одбрана), Лалић 4, Васић, Шипка 3, Канкараш 2, Радаковић 1, Вугдраговић, Травар 4, Илић, Крсманчић, Јошић 11 (2), Црноглавац, Стејин, Вучићевић 1, Ракић, Перовић (8 одбрана).

Повезане вести

6 comments

davor сеп 27, 2011 at 09:07

Ocigledno je da trener ne zna da formira kvalitetnu ekipu od raspolozivih igraca. Na klupi ili, jos gore, u gledalistu mu sede igraci koji su u dosadasnjim klubovima pokazali neverovatan kvalitet upravo kada je bilo najpotrebnije. Na terenu su ( uz ogradu samo za pojedine) umisljene velicine koji deluju kao rastimovani orkestar. Bio sam u nedelju na Banjici. Nisam mogao da verujem svojim ocima kada sam video Nadovezu kako se nevaspitano izdire na svoje suigrace jer nisu odradili akciju kako je on zamislio, a sam pravi pocetnicke greske tipa koraka, pobegla mu lopta, neprecizno dodavanje. Za to vreme gledam Cavaljugu koji sedi u gledalistu, a nosio je Pozarevac koji je za dve godine iz druge presao u super ligu. Trebalo je gledati i uciti od tog momka kako se gradi i organizuje igra na terenu. I pri tom fer-play igrac za ponos.

Reply
ime сеп 27, 2011 at 12:44

Slazem se da trener ne zna da uklopi ekipu,nikako!!! Protiv Nexe-a je pustio juniore da odluce utakmicu,sto je nedopustivo!! A sto se tice Nadoveze, on pokusava da sprovede akcije koje je cuveni trener zamislio, a ne on (iako bi njegove bile bolje 100%)! A mislim da ima i pravo s obzirom da je najiskusniji u ekipi! Pa da nemamo njega,gde bi tek onda bili!!! Jeste drcan igrac,ali zato i valja i zna sta radi! Ajde Zvezdo probudi se,krajnje je vreme!!

Reply
DejanS сеп 26, 2011 at 08:57

Butulija moze da bude u upravi i kao velikom Zvezdasu i igracu mu je tu i mesto. Ali Butulija nije nikakav trener i posteno bi bilo da sam ustupi mesto nekom strucnijem. Sto pre, to bolje.

Reply
Vlada Tosic сеп 25, 2011 at 23:34

Apsolutno se slazem sa komentarima o Butuliji… Jeste on veliki zvezdas i jeste bio dobar igrac, ali ako on ne uradi nista sa zvezdom vec 2 sezone, epilog bi trebao da bude poznat….Gubimo bodove po raznim selima i onda kad dodje derbi e onda se setimo da zaostajemo za komsijama i da moramo da pobedimo…. ZVEZDA JE ZA VREME VUKA ROGANOVICA IGRALA RUKOMET, ovo sada je silovanje…

Reply
goran сеп 25, 2011 at 22:59

samo cekam kada ce se oglasiti butulija sa time ko mu je ovaj put kriv!!!! neznam samo da li ce to biti sudije?…igraci?…neko sile iz senke?…ili mozda vanzemaljci???…….

Reply
Jo сеп 25, 2011 at 22:44

Butulija da imas malo casti prepustio bi mesto trenera nekom ko vise zna.

Reply

Leave a Comment