Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Нова Звездина емисија – „Звездаши питају“!

Маркетинг ФК Црвена звезда у сарадњи са МТС покреће нову емисију која ће, верујемо, изазвати интересовање Звездаша.

Пројекат Звездине телевизије се шири. Емисија „Звезда ТВ“ већ више од годину и по дана бележи изванредну гледаност, а навијачи нашег клуба ускоро ће бити у прилици да гледају нову емисију, и не само гледају, већ и активно учествују у њој!

Наиме, од ове недеље са емитовањем почиње емисија „Звездаши питају“. У свакој емисији, гост ће бити друга личност из црвено-беле породице, која ће у студију одговарати на питања која навијачи постављају путем твитер профила Црвене звезде. Аутор најбољег питања, по избору нашег госта, биће награђен заиста вредном наградом, коју ће обезбедити спонзор Црвене звезде, компанија Телеком.

Гост у првој емисији „Звездаши питају“ биће капитен Црвене звезде, Александар Луковић. Питања за нашег капитена биће могуће постављати од данас, па све до четвртка, 31. марта у 17 часова, на Звездином твитеру. Неопходно је да у сваком твиту који садржи питање за Луковића буде уписан и хаштаг #ZvezdašiPitaju.

Аутор питања које се Луковићу учини најинтереснтнијим добиће заиста вредну награду – таблет!

Срећно!

Повезане вести

2 comments

NESHKO мар 31, 2016 at 12:03

gospodine terzicu ti si obecao navijacima zvezde kada ces dovesti radojnica u zvezdi jedan put vidite sa upravom da dovedite radojnica u zvezdi makar i da bude pozamnen radojnic je majstor u stredini radojnic letalek babunski ristic toje top vezna linija
hvla vam

Reply
dejo мар 30, 2016 at 15:51

Odlicna ideja marketinga nase Crvene Zvezde

Reply

Leave a Comment