Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Прослава у Станишићима

У недељу, 27. марта, након утакмице између Звијезде 09 и Црвене звезде коју је наш тим добио резултатом 3:1, уприличена је и пригодна прослава.

Домаћин и власник етно села, Борис Станишић, потрудио се око организације прославе на којој је угостио делегацију Црвене звезде – председника клуба, Светозара Мијаиловића, почасног председника, Драгана Џајића, генералног директора, Звездана Терзића, спортског директора, Блажу Раосављевића, шефа стручног штаба, Миодрага Божовића, као и остале чланове стручног штаба и фудбалере. Такође, гост Бориса Станишића био је и градоначелник Бијељине, односно клуб навијача ФК Црвена звезда из Бијељине.

„И поред тога што смо изгубили утакмицу, ми смо победили оног часа када смо се са Црвеном звездом договорили да дође овдe“, биле су речи којима је отворен свечани део вечери. Борис Станишић је Светозару Мијаиловићу поклонио специјалну плакету, а Драгану Џајићу, Миодрагу Божовићу и Звездану Терзићу дресове са бројевима „11“, „6“ и „4“.

– Желео бих да изразим искрено задовољство свих нас присутних који смо доживели ово што људи у Бијељини приређују Црвеној звезди, јер то се ретко виђа на овим просторима. Колико само искрене љубави и оданости Црвеној звезди… Али оно што бих желео је да вас резултати Црвене звезде и даље подстичу да у овој средини ова, како је ви називате, „мала Звезда“, постане шампион којим ће се овај крај поносити јер овај простор има потенцијал да ствара играче који носе боје и велике Црвене звезде. Захвалност се много више доказује односом, него великим речима. Бићете нам драги гости у Београду – рекао је председник Црвене звезде, Светозар Мијаиловић, и том приликом Борису Станишићу уручио урамљену слику Звездиних највреднијих пехара.

Повезане вести

Leave a Comment