Фудбалски клуб Црвена звезда је принуђен да се огласи овим путем услед неоснованих написа који су се данас појавили у медијима поводом дешавања у свлачионици нашег првог тима. Никакве крађе није било у клубу, све је измишљено!

Овакве трачеве доживљавамо као покушај дестабилизације клуба. У тренутку када се Црвена звезда диже на ноге, јача из дана у дан, када доминирамо на терену, обарамо рекорде и нижемо победе покушавају да нас поремете измишљеним аферама. То покушавају да учине они који подметањима желе да скрену пажњу са својих неуспеха и којима је моћна Звезда трн у оку.

Сви знају какву атмосферу екипа има у свлачионици и да ништа не може да је пољуља, па ни фабрикована афера од, како кажу, пре „неколико месеци“. Не могу да зауставе Звезду на терену, па сад покушавају на све начине да срозају екипу која је већ ушла у историју нашег фудбала. Али, узалуд покушавају, Црвена звезда ће наставити даље да ниже успехе управо захваљујући квалитету својих играча и одличној атмосфери међу њима.

1
Коментари

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
rene artoa Recent comment authors
  Subscribe  
најновијим најстаријим највише гласова
Обавести ме о
rene artoa
Гост
rene artoa

Gazi, dominiraj i ne okreci se.