Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОсталоРагби

Рагби 15: Шампион гостује у Новом Саду

После двонедељне паузе наставља се шампионат Србије у рагбију 15, а БРК Црвена звезда у мечу 2. кола гостује екипи Војводине у Новом Саду на терену ФК Кабел код Штранда. Меч је на програму у суботу од 13 часова.

Црвено-бели су ове сезоне сјајно стартовали тријумфом против Партизана у 1. колу резултатом 16:3 (3:3) уз одличне партије Предрага Кеглића, Николе Арсића, Бојана Белића, Бориса Мартића и Николе Ђорђевића који су донели превагу екипи против вечитог ривала у походу ка првим бодовима у првенству.

Међутим, браниоца титуле на гостовању у српској Атини чека тежак задатак. Екипа ће бити ослабљена неиграњем својих великих узданица. Андрија Јанковић и Александар Недељковић још увек су повређени, а Новосађани су у последње време много напредовали и сада представљају изузетно озбиљног ривала за све чланове елитног ранга.

1brkcz.

О томе најбоље говоре нијансе које су одлучивале о победнику меча првог кола између Војводине и Рада, када је београдски састав, актуелни вицешампион Србије и деветоструки првак државе, тешко извукао победу резултатом 5:3. Свој метеорски успон “Воша“ је почела пласманом у елитни ранг као најбоља екипа Друге лиге прошле сезоне. У међувремену су се појачали са неколико репрезентативаца Црне Горе, а одбрана им је јак адут у такмичењу у које су ушли врло амбициозно. Дерби 2. кола између Рада и Партизана на програму је у недељу од 15 часова и 45 минута на Бањици. Све указује да ће ово бити врло занимљиво првенство с обзиром да ниједна екипа не одскаче превише од конкуренције.

Црвена звезда је као шампион Србије и поред проблема са повредама фаворит, али да би изузетно чврста одбрана Војводине поклекла неопходна је и велика подршка Звездиних навијача из Новог Сада и околине, који су позвани од стране наших првотимаца, великих рагби ентузијаста и за наше услове правих зналаца ове игре, да бодрењем помогну екипи у походу ка новим бодовима, како би се из кола у коло што више приближили одбрани шампионског пехара.

voj-czv-300x225

                                  ВОЈВОДИНА – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА

                          2. КОЛО ПРВЕНСТВА СРБИЈЕ У РАГБИЈУ 15

                                      СУБОТА, 26. МАРТ 2016.

                         ТЕРЕН ФК КАБЕЛ – НОВИ САД, 13:00 ЧАСОВА

Повезане вести

1 comment

Zvezdaooooooo мар 25, 2016 at 16:46

Bravo za tekst samo tako nastavite, stvarno ste prava zvezdina stranica !

Reply

Leave a Comment