Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеСаопштења

Хвала спортским ривалима из Цедевите и Будућности

КК Црвена звезда Телеком захваљује се спортским ривалима и пријатељима из Загреба и Подгорице, на гостопримству и честиткама за пласман у финале АБА лиге јтд.

Кошаркаши Црвене звезде Телеком пласирали су се у финале АБА лиге јтд, и тако остварили један од највећих циљева ове сезоне.

И поред великог резултатског улога, утакмице са још једним евролигашким ривалом, Цедевитом из Загреба протекле су у фер и спортским оквирима. Тим поводом КК Црвена звезда Телеком жели да се захвали спортским пријатељима из Загреба, власнику клуба господину Емилу Тедеском, председнику Младену Веберу, директору Давору Ужбинецу, који су нас дочекали и учинили све, да се током боравка екипе у Загребу, и друге утакмице у малој дворани Дома спортова у Загребу, осећамо пријатно и у атмосфери у којој су кошарка и спортско надметање били у првом плану.

КК Црвена звезда Телеком такође се захваљује и КК Будућност ВОЛИ и председнику клуба из Подгорице, Драгану Бокану, који је такође честитао нашем клубу и Председнику Небојши Човићу, заслужен улазак у финале АБА лиге јтд.

КК Црвена звезда Телеком ће наставити да гаји и развија добре односе са клубовима из региона, који су показали да и поред великог резултатског улога, могу да успоставе односе и сарадњу у којој је на првом месту, спорт и такмичење.

КК Црвена звезда Телеком

Повезане вести

1 comment

ZOV мар 25, 2016 at 13:20

Zdrava prica.

Reply

Leave a Comment