Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Јовић: Од кад смо се комплетирали и боље упознали пружамо много боље партије

Стефан Јовић је био на висини задатка у важном полуфиналном мечу против Цедевите, нанизавши 10 поена, шест асистенција, по два скока и украдене лопте за друго узастопно финале АБА лиге.

– Прво хоћу да се захвалим публици која је целе сезоне била наш шести играч. Све похвале за њих. Видели сте и сами колико је Цедевита добра екипа и колико су добро припремили сам меч. Било је неизвесно, губили смо на полувремену, али тај наш инат, карактер који влада ове године је изашао на видело и на крају смо славили.

Финална серија против Мега Лекса је тек за више од месец дана.

– Сви знамо како игра Мега. Сигурно ће то бити један спектакл. Драго ми је да су две српске екипе у финалу. Нека бољи победи.

Да ли већ сада може да се каже да је сезона успешна с обзиром на изборено финала АБА лиге и резултата у Евролиги, где је екипа на прагу ТОП 8?

– Сигурно да јесте. Мало ко је на самом почетку, с обзиром на сва дешавања, веровао да све ово може да се деси. Управо смо причали да и ти мали порази од 40 разлике на страни у Евролиги нису мерило. Екипа се мењала из дана у дан. Од кад смо на окупу, од када више нисмо имали простора да доводимо играче, почели смо да тренирамо, упознали се много боље и ево, пружамо много боље партије него у том делу сезоне – истакао је Јовић.

Сезона за сада има одличан ток, осим кикса у Купу Радивоја Кораћа, али ће за позитивну оцену ипак бити неопходно освојити трофеје у шампионату Србије и АБА лиге, јер се на крају ипак броје освојени пехари који остају за сва времена.

Повезане вести

Leave a Comment