Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаМлађе категоријеНајновијеФудбал

Успешан викенд за Звездине наде

Звездине наде

Успешан викенд у Омладинској школи за нама. Након тешких пораза од ОФК Београда, омладинци и кадети су савладали Бродарац, док су млађи кадети наставили са победама. Звездине наде имале стопроцентан учинак, 3/3.

Омладинци (1997/98)

У „двобоју“ са вршњацима из Бродарца, Звездине наде су изашле као укупни победници. На теренима подно јужне трибине стадиона „Рајко Митић“ нешто тежи посао су имали омладинци. Генерација Небојше Стаменковића је преокретом забележила победу против Бродарца. Појачани Луком Илићем и Дејаном Јовељићем успели су да сломе отпор головима најбољег стрелца Цветковића и управо Луке Илића у 89.минуту. Звездини омладинци су тренутно први на табели после кикса ОФК Београда и пораза од Моравца.

19.коло, Омладинска лига Србије

Црвена звезда – Бродарац 2:1 (Цветковић, Илић)

Кадети (1999)

Лакши посао су имали црвено-бели кадети против Бродарца. Рано вођство, брзи голови и на крају рутинска победа. У стрелце се уписао и Милан Шикањић (2000.годиште), који је у полусезони за млађе кадете постигао 15 голова.

19.коло, Кадетска лига Србије

Црвена звезда – Бродарац 3:0 (Вукмановић, Николић, Шикањић)

Млађи кадети (2000)

Наставак серије победа генерације коју предводи Никола Пуача. Иако су неки чланови прешли у генерацију кадета, млађи кадети нису имали проблем да савладају Земун. Победу је донео двоструки стрелац Радивој Босић.

17.коло, Лига млађих кадета Београда, група А

Земун – Црвена звезда 1:2 (Босић 2)

Иако следи репрезентативна пауза, шест играча из Омладинске школе Црвене звезде ће имати обавезе према репрезентацији Србије у свом узрасту (један у репрезентацији Црне Горе), где ће покушати да изборе пласмане на ЕП, за викенд се настављају утакмице у млађим категоријама.

Повезане вести

Leave a Comment