Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојкаОдбојка

Одбојкаши у Крагујевцу за пласман у полуфинале

Црвено-бели одбојкаши настављају да без проблема побеђују све своје ривале. На реду је други меч четвртфинала плеј-офа Суперлиге, у коме ће Звезда гостовати у Крагујевцу екипи Радничког. У првом мечу црвено-бели су били убедљиви на домаћем тренеру и славили са 3:0 (25:16, 25:23, 25:15).

Уколико Звезда слави у овом мечу имаће довољно времена да се спреми за полуфиналну серију, јер следи пауза због обавеза јуниорских репрезентација. Александар Околић, један од најбољих играча Звезде, каже да је екипа пуна самопоуздања и да нема засићена, и у изјави за званичан сајт клуба додаје:

,,Играма у последњим мечевима смо показали да смо фаворити за освајање шампионске титуле. Иако су неки сумњали у нас од самог почетка сезоне, да можемо да будемо број 1, својим радом и трудом смо доказали супротно. Пробаћемо поново, као и у првој утакмици, да почнемо сталожено, мирно, са потпуном концентрацијом. Трудићемо се да победимо, проведемо што мање времена на терену и пласирамо се у полуфинале“.

Звездин репрезентативац потом се осврнуо и на серију од чак 18 узастопних победа црвено-белих у домаћем првенству:

,,Црвена звезда је и претходних година играла јако добро, побеђивала у серијама, али не памтим да је везивала оволико победа. Пуни смо самопоуздања и нема засићења. Уколико се пласирамо у полуфинале следи пауза од недељу-две. Било је превише утакмица, превише путовања. Трудићемо се да ту паузу искористимо и да се лепо одморимо и да се добро припремимо за наставак плеј-офа“.

Екипа Драга Кобиљског води са 1:0, а пласман у полуфинале обезбедиће екипа која прва стигне до две победе у серији. Евентуална трећа утакмица играла би се у среду 23. марта.

Утакмица у СХ ,,Језеро“ заказана је за недељу, 20. март и почеће у 20.00.

 

Повезане вести

1 comment

Delije Sever мар 20, 2016 at 20:34

Bravo momci, a sad „počistite“ i te indijance u polufinalu!

Reply

Leave a Comment