Moja Crvena Zvezda
ВажноВатерполоДомаћа такмичењаНајновије

Шампионке славиле у Новом Саду

Ватерполисткиње Црвене звезде забележиле су и шесту победу у шампионату Србије ове сезоне. Црвено-беле су очекивано савладале Војводину са убедљивих 19:7 (3:1, 3:1, 7:3, 6:2).

Бранилац титуле је на гостовању у Новом Саду успео да стекне четири гола предности после првог полувремена за вођство од 6:2. У наставку су се београдске ватерполисткиње распуцале, постигле 13 погодака уз пет примљених и забележиле још једну убедљиву победу двоцифреном разликом.

Јована Дујовић је још једном била најефикаснија у редовима Црвене звезде са четири постигнута поготка, а пратиле су је Тијана Јаковљевић, Теодора Рудић и Исидора Дамњановић са по три гола. Лара Лука, Јована Миловановић и Јована Пантовић по два пута су погађале мрежу. У екипи Војводине истакла се репрезентативка Србије Јелена Вуковић са три поготка.

ВОЈВОДИНА – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 7:19 (1:3, 1:3, 3:7, 2:6)

Нови Сад – Базен на Клиси. Гледалаца: 100. Судије: Кнежевић и Нишавић.

ВОЈВОДИНА: Травар, Швец, М. Мандић 1, Е. Мандић, Тробоњача, Вуковић 3, Симић 2, Н. Мандић, Ћирић, Медић, Телечки 1, Моћан, Шарац, Рончевић. Тренер: Дрезгић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Александровић, Миловановић 2, Пантовић 2, Рудић 3, Дујовић 4, Лука 2, Дамњановић 3, Јаковљевић 3, Вујовић. Тренер: Брадић.

Звезда води на табели са свих шест победа, гол разликом 122:32 и 18 освојених бодова. Други је Врачар са 10 бодова и утакмицом мање. Таш 2000 је савладао Сенту Јордо у Београду резултатом 8:6, а црвено-беле у следећем колу гостују управо екипи Сенте, која је ове сезоне већ претрпела четири убедљива пораза од Звезде укључујући и онај у финалу Купа Србије (5:17).

Повезане вести

Leave a Comment