Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојкаОдбојка

Маринковић: Немамо права на поправни

Након пораза у првом мечу четвртфиналне серије плеј-офа Винер Штетише Супер лиге, одбојкашице Црвене звезде се налазе на рубу елиминације. Прилику да поправе утисак после убедљивог пораза од 3:0, по сетовима 25:10, 25:9, 25:23, имаће у суботу када дочекују Визуру пред својом публиком.

Црвено-беле су веома лоше ушле у први меч. Одбојкашице Визуре су веома лако и брзо стигле до вођства од 2:0 у сетовима. Тек у трећем сету изабранице Мирјане Мусулин су почеле да играју боље, али је већ било касно за преокрет или макар за покушај да се меч учини резултатски неизвесним.

Пружићемо много бољу партију и већи отпор Визури, то је сигурно. Играле смо веома лоше у првом мечу. Немамо шта да изгубимо, тако да ћемо дати свој максимум и надам се да ћемо изборити и трећу утакмицу у четвртфиналној серији – изјавила је Катарина Маринковић, коректор црвено-белих.

Током целе сезоне наше одбојкашице су пратили бројни пехови. Екипа никада није била у комплетном саставу, а повреде су се низале. Међутим и поред силних проблема очекивало се да Црвена звезда покаже много више.

Стварно добро радимо и тренирамо, али тај наш рад не успевамо да пренесмо и на мечеве. Сада је прави и једини тренутак да коначно то урадимо и покажемо шта смо и колико радили – истакла је Маринковићева.

Друга утакмица четвртфиналне серије између Црвене звезде и Визуре је на програму у суботу 19. марта од 20 часова у дворани УСЦ Вождовац у Београду. Улазнице за овај меч ће се продавати на улазу у дворану по цени од 200 динара. Меч ће судити Јована Вуковић и Ђорђе Стевановић.

Визура води са 1:0 у серији, а пласман у полуфинале ће изборити екипа која прва стигне до два тријумфа. Евентуална трећа утакмица играла би се у уторак 22. марта од 18 часова.

Повезане вести

Leave a Comment