Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Звезда пета у Европи у области дигиталног маркетинга

Већ годинама Кошаркашки клуб Црвена звезда има сјајан маркетинг који поставља високе стандарде, не само на овим просторима, већ и много шире, а то је овај пут потврђено и на европском нивоу.

Поред тога што је клуб близу пласмана међу осам најбољих у Евролиги, ни у осталим сегментима не заостаје за најбољима на Старом континенту, па је тако на петој позицији у Европи у области дигиталног маркетинга.

– Поносно Вам преносимо информацију да је наш кошаркашки клуб у ТОП 5 клубова у Европи у области дигиталног маркетинга! Захваљујући Вама, нашим верним пратиоцима, КК Црвена звезда се по домену на друштвеним мрежама налази испред великана попут Панатинаикоса, московског ЦСКА, Анадолу Ефеса и минхенског Бајерна, као и на првом месту у региону испред КК Партизан и КК Цедевита Загреб! – стоји у поруци са званичног фејсбук профила КК Црвена звезда.

Иначе, иза Звезде су остали још и Макаби, Жалгирис, Армани Милано, Валенсија, Галатасарај, Алба и многи други клубови, док су испред само Олимпијакос, Фенербахче, Барселона и првопласирани Реал Мадрид.

1m.

Повезане вести

Leave a Comment