Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Ибањез: Нека се ривали уплаше већ у тунелу!

Луис Ибањез овог пролећа практично вуче Звезду напред сјајним головима из слободних удараца, али и асистенцијама.

У ногама као да има „топ“ којим разбија бункере ривала. Прилику да учини нешто слично имаће и ове суботе против Спартака од 18 часова.

– „Слободњаци“ су моја специјалност и заиста волим да их изводим. Добро ми иде. Али, генерално не размишљам о томе да ли ћу бити у прилици опет да дам гол. Битно ми је да све задатке које добијем од шефа одрадим како треба, а ако буде прилике да се шутне, бићу спреман – поручује кроз осмех Звездин Аргентинац.

Ипак, Ибањезу је једна ствар важнија пред дуел са Спартаком.

– Подршка навијача. Што их је више ми играмо боље. Пуно то значи. Атмосфера коју праве наши навијачи је сјајна, а то говорим као неко ко је доживео и атмосферу у Аргентини. Подршка и притисак који праве на ривала је од великог значаја за нас. Зато их позивам да нам максимално помогну, да се ривал још у тунелу, пре изласка на терен уплаши онога што га чека када меч почне – поручује Ибањез.

Наш тим је близу достизања још једног рекорда, овог пута клупског, 23 победе у низу. То је додатни мотив.

– Неће бити лако. Имамо ривала који овог пролећа игра веома добро. Знају да се бране, али и да стану на лопту. Ипак, наш мотив је велики и запећемо из све снаге да дођемо до рекорда и уђемо у историју клуба.

А онда ни титула није далеко…

– Полако, идемо корак по корак. У доброј смо ситуацији, али не брзамо. Морамо остати фокусирани и чврсто на земљи – закључио је Звездин бомбардер.

Повезане вести

Leave a Comment