Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Без Грујића против Новог Пазара

Црвена звезда ће на утакмици против Новог Пазара бити лишена услуга Марка Грујића, пише данашњи „Спорт“.

Према договору са ФСС Грујић ће бити у репрезентацији Србије, док ће Марко Петковић, Дамир Кахриман и Александар Катаи бити у Звезди и на располагању Миодрагу Божовићу за једно од најтежих гостовања у шампионату.

Додајмо да ће Грујић наступити у суботу на мечу са Спартаком. Против Новог Пазара као стартер очекује се Плавшић, евентуално Бабунски или Ристић.

Који састав бисте ви одабрали за Нови Пазар без Грујића?

Повезане вести

4 comments

Grga мар 18, 2016 at 02:02

Kahriman – Ibanjez, Luković (od 60. minuta Stojanović), Edson, Petković – Le Talek, Donald, Katai – Srnić, Vijeira, Plavšić (od 60. minuta Babunski. Katai na desno krilo, Babunski na ofanzivnog veznog.

Reply
dejo мар 17, 2016 at 13:59

Evo moje preporuke Grofu za sastav nase Crvene Zvezde protiv Pazara na njihovom stadionu Kahreman ,Ibanjez ,Lukovic ,Silva ,Luka Ilic (da ga isprobamo ,vjerujem da bi dobar bio )Risic ,Plavsic ,Stefan Mihajlovic (da ga isprobamo ,vjerujem da bi dobar bio ),Babunski ,Katai i Vijeira ovakav sastav bi trebao isprobat zbog toga sto ovdje imas tri igraca iz Zvezdine skole fudbala Grofe i mislim da bi oni ginuli za Zvezdin grb i dres

Reply
Ja sam Ja i ja мар 17, 2016 at 10:50

Kahriman – Ibanjez, Silva, Lukovic, Luka Ilic ( Da ga isprovamo dobar je ) – Babinski , Ristic – Plavsic, Gavric ( da ga isprobamo) Katai – Hugo

Reply
krvavi zvezdas-DE мар 17, 2016 at 09:46

Kahriman-petkovic-rendulic-stojanovic-ibanjez-talek-donald-plavsic-viera-babunski-katai

Reply

Leave a Comment