Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Звездаши, сада је важно, сада у Пионир!

Кошаркаши Црвене звезде Телеком наставили су са сјајним партијама ове сезоне, победивши великана европске кошарке, екипу Панатинаикоса, резултатом 69:67, и у победничком ритму наставили паклени распоред у предстојећем периоду.

Навикли су црвено-бели момци на велику подршку у мечевима Евролиге, а она ни овога пута није изостала, јер је преко 18000 гледалаца давало ветар у леђа својим љубимцима. Звезда је новим тријумфом стигла до шестог тријумфа у десет мечева, и у преостале четири утакмице ће тражити прилику да чекира карту за осам најбољих.

Поред Евролиге, српски шампион је добро играо у регуларном делу АБА лиге, где су изборили друго место и самим тим обезбедили предност домаћег терена у полуфиналном мечу против загребачке Цедевите. Колико ће наредни мечеви у регионалном такмичењу бити важни, говори много тога.

Кошаркашима Звезде је АБА лига приоритет, јер преко тог такмичења црвено-бели добијају излаз у Европу и мечеве са највећих тимовима Старог континента. А с обзиром на паклени ритам у ком се црвено-бели налазе, наредни мечеви против хрватског шампиона биће велики испит за тим Дејана Радоњића.

Управо је Звездин стратег на синоћној конференцији после меча са Панатинаикосом истакао да у уторак почињу најбитније утакмице и да је то такмичење од кога живи КК Црвена звезда Телеком:

„Ја имам да Вам саопштим нешто друго. У уторак играмо против Цедевите и у уторак мора да проговори Пионир. Све је ово лепо вечерас, али ако хоћемо Панатинаикос и следеће године, а хоћемо, онда морамо да одиграмо добро у уторак, а за то нам је потребна подршка навијача. У уторак морамо да будемо сви као један. Нећу да размишљам о Евролиги и о пласману, у уторак креће плејоф, од тога живимо.“

Стога КК Црвена звезда Телеком позива своју армију навијача да још једном покаже да је међу најбољима на свету и у тренуцима када је најтеже, помогне својим љубимцима и улије им преко потребну енергију са трибина.

Први полуфинални меч на програму је у уторак у хали „Александар Николић“ са почетком у 18:45.

Цене улазница за меч Црвена звезда Телеком – Цедевита су: Трибине 400 динара, Партер – 600 динара, Плава ложа 800, Бела ложа – 800, Ложа 1000, док за седиште поред терена треба издвојити 5000 динара.

Карте за меч биће у продаји од понедељка у пословницама „Евентима” а у уторак и на благајни дворане „Александар Николић” до почетка меча који је заказан за 18:45.

Повезане вести

2 comments

pera мар 14, 2016 at 22:38

Ma sutra će nas biti 10000 ispred Pionira. Pa ko uspe da udje ušao i svi na noge od prve sekunde. Ko preživi pričaće. Kakav bre bojkot lige mi je moramo osvojiti. Idemo.

Reply
Zvezdaš мар 12, 2016 at 20:27

Ovde su morali da daju besplatan ulaz! Imam sezonsku, kao i moj rođeni brat i ne mislim zbog nas- nego jednostavno zbog celokupne situacije, bojkota Aba lige od strane Delija, ljudi su se sinoć istrošili u Areni, opet i finansijski znam da cena karte nije velika, ali jednostavno narod nema para, a voli Zvezdu, biće i ovako dobra poseta, ali opet…

Reply

Leave a Comment