Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Симоновић: Свака утакмица је битна у наредних месец дана

Марко Симоновић није успео да погоди тројку на сусрету против Панатинаикоса, али би сигурно пристао на ту солуцију да му је неко понудио пре утакмице под условом да Звезда победи. Репрезентативно крило је попут својих саиграча нагласило значај овог успеха.

– Велика победа и утакмица коју смо почели мало нервозније. Дигла се велика еуфорија пре утакмице, што је нормално, доноси онако добру позицију. У другом полувремену смо успели да наметнемо нашу игру која нас је красила читаве сезоне и мислим да смо само због тога и успели да добијемо утакмицу. Наравно, ту су били и навијачи који су феноменални, наш шести играч, много им хвала, идемо даље.

После Пионира и Миленијума на ред је дошла и Арена, а Звезда је наставила да руши реномиране и далеко скупље тимове ове сезоне потврдивши да је Београд за велику већину великана неосвојива тврђава ове сезоне.

– У Пиониру би вероватно било мало другачије. У Пиониру не би било оно прво полувреме. И ми и навијачи смо навикли на Пионир. Ове сезоне смо само две утакмице одиграли овде, Фенер и Стразбур, али добро је што смо одржали добар низ домаћих утакмица. Осим Фенера нисмо изгубили ни од једне екипе. Мислим да је то сјајно. Идемо даље. Сада је јако битно полуфинале са Цедевитом, касније Малага. Свака утакмица је битна у наредних месец дана – закључио је Симоновић.

Повезане вести

Leave a Comment