Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Гроф Божовић: Одлагање је исправна одлука

Гроф Божовић

Шеф стручног штаба Црвене звезде, Миодраг Божовић, сматра да је одлука о одлагању утакмице 26. кола Суперлиге у којој је требало да се састану Нови Пазар и Црвена звезда, исправна.

– Ова одлука о одлагању је била очекивана, с обзиром на то какви су временски услови. Искрен да будем, мислим да нам ово може користити, како би нам се што брже опоравили неки играчи, мислим пре свега на Павићевића и Грујића. Гледао сам временску прогнозу, и мислим да не би било паметно да се утакмица игра ни следеће недеље, јер, колико видим, за среду чак најављују снег у Новом Пазару. Мислим да би утакмицу требало одложити на неки дужи временски период док се временски услови стабилизују, а услови за игру не буду одговарајући. Можда пред почетак плеј-офа. Такође, ово би могло да нам користи јер бисмо у случају да се утакмица не игра ни наредне недеље, следећи меч поново играли на нашем стадиону, док би у Новом Пазару у оваквим условима ризиковали и евентуалне повреде играча на расквашеној подлози и блатњавом терену. Уколико са Спартаком будемо играли наредну утакмицу, биће много бољи услови и наравно веће шансе да наставимо свој победнички ритам – рекао је Миодраг Гроф Божовић.

Повезане вести

2 comments

MILAN KG мар 11, 2016 at 19:53

ZELIM DA KAZEM NESTO NEMA VEZE SA OVIM TEKSTO I GROFOM TIGE SE VASIH TEKSTOVA, RAZVOJNI PUT NENADA LALATOVICA. LALATOVIC JE PREVARA OD TRENERA ON JE TRENER ZA KLUBOVE TIPA BORAC,LUCANI,JAVOR,BEZANIJA… TO JSE VIDELO JOS KAD JE NAS VODIO EVO OD KAD JE PREUZEO VOJVODINU ONI VEZE NEMAJU PREMA TOME TIPOVI POPUT LALATA ,PROSINECKOG… NIKAD NE VISE NE SMEJU DA DODJU NA ZVEZDINU KLUPU. A UVEK SU DOBRODOSLI NA STADION KAO GOSTI ,GLEDAOCI SA IGRACKE STRANE SVAKA CAST OBOJICI. ETO TO SAM IMAO POTREBU DA KAZEM.

Reply
dexy122 мар 12, 2016 at 17:02

Mozda si u pravu, ali uzmi u obzir da je do sada neuspesan bio samo u Vojvodini i Zvezdi. Izuzmimo to da je u Zvezdi bio u najgore moguce vreme, a Vojvodina je trenutno isto u velikim problemima sa upravom i lopovima u istoj. U svakom slucaju, moguce je da nije trener za jace klubove sto ne znaci da je „prevara od trenera“ nego mu samo pristaju drugaciji klubovi.

Reply

Leave a Comment