Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Упутство за улазак у Комбанк Арену

КК Црвена звезда Телеком обавештава све власнике карата за утакмицу 10. кола ТОП 16 фазе са Панатинаикосом, о процедури уласка у „Комбанк Арену“. Капије хале отварају се у петак у 17 часова.

КК Црвена звезда Телеком у петак очекује још једна велика утакмица у Евролиги.

Интересовање за меч са Панатинаикосом је огромно, а клуб обавештава спортску јавност и све навијаче и симпатизере клуба, да је у сарадњи са београдском Полицијом и агенцијом „Секуритас“ организовао посебну процедуру уласка у дворану, у коју ће сви моћи несметано да уђу, након детаљних претреса.

Детаљно објашњен распоред улаза у „Комбанк Арени“ можете погледати и на цртежу.

Улазак за све гледаоце који имају улазнице (и сезонске улазнице) за Трибину Б Ниво 400, Трибину А Ниво 400 и Партер Б, као и дневне улазнице Трибина Север Ниво 200, је са платоа на северној страни из улице Булевар Др. Зоран Ђинђић. Још од приласка степеништу, оградама ће бити дефинисани коридори који ће усмеравати гледаоце ка улазима.

Иста процедура важи и за јужни плато (улазак са стране аутопута). На тој страни, улазак је омогућен власницима карата и сезонских улазница) за трибину Ц Ниво 400, Партер 4, средњи коридор предвиђен је за улазак гледалаца са сезонским улазницама за белу и плаву и ложу, као и купце дневних карата – ложа.  Власници карата и сезонских улазница за Трибину Д, усмераваће се на улазе и контроле који су позиционирани десно на јужном платоу.

Због изузетно великог интересовања,КК Црвена звезда Телеком моли све власнике карата за утакмицу са Панатинаикосом, да дођу раније у „Команк Арену“ чије ће капије бити отворене већ од 17 часова.

О свим забавним садржајима, и ономе што наше присталице очекује у и око Комбанк Арене од поподневних часова, клуб ће се огласити још информативним саопштењем током четвртка.

Повезане вести

4 comments

BorcaNavijaZaZvezdu мар 11, 2016 at 09:18

Niko nije rekao da sml mi bolji ili vi gori, al smo mi vatreniji i treba da budemo pored parketa.. Vi se pola tekme slikate i navijate na momente, trenutno Zvezdi treba podrska celu tekmu.. Dosta vas sa sezonskim dolazi da gleda i nas, realno..

Reply
Zgazi ih sve мар 10, 2016 at 23:57

Ja mislim da je situacija obrnuta! Ti „kriminalci“ su uvek uz Zvezdu gde god da igra, a vi sto dolazite zalizani za da vas vide na televizor u Evroligi, samo ste tada i tu! Ovo se odnosi na vecinu, ne na sve naravno. Situacija je takva da onaj ko u subotu bude mogao normalno da govori, Zvezdi nije ni potreban u Areni! Pozdrav

Reply
Zvezdas мар 10, 2016 at 21:27

Slepci jedni, zar mi koji imamo sezonske karte nismo dovoljno dobri navijači. Kao i obično uvlacite se kriminalcima. Isti ste kao i oni. Sram vas bilo.

Reply
Nemanja 082 мар 10, 2016 at 20:59

Sram vas bilo, kada smo kupovali karte jasno je pisalo na kom sektoru gledamo utakmice u Areni!!!! Zar zbog onih koji dodju samo na pojedine utakmice i glume navijace, maltretirate i sikanirate nas koji smo tu cele sezone. Ovo je sramota. Pozivam sve iskrene navijace koji su iredno kupili sezonske ulaznice pre pocetka sezone bojkotuju Ćokija i kompaniju.
Smtadovi….

Reply

Leave a Comment