Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОсталоСпортско Друштво

Нови број Звездине ревије

Изашао је нови број Звездине ревије (639) који можете пронаћи на киосцима Штампе, али и који можете преузети на мобилним уређајима.

У најновијем броју Звездине ревије акценат је стављен на прославу 71. рођендана СД Црвена звезда. Ту је списак добитника свих награда, текстови о Звездиним лауреатима Луки Митровићу, Зорани Аруновић, Дејану Радоњићу, Милошу Брадићу, Мини Ђорђевић, Николи Ребићу, Милици Николић, Грофу Божовићу, Наташи Ковачевић, Марку Грујићу, легендарној Снежани Зорић, каратистима светским шампионима, учинку кошаркаша у Евролиги, појачањима ФК Црвена звезда, стандардни навијачки кутак, преглед резултата у свим спортовима и на крају мини постер одбојкаша који су недавно освојили Куп Србије у Пожаревцу.

У оквиру обележавања јубиларне 70-годишњице оснивања Спортског друштва Црвена звезда, Звездина ревија је од 2015. године почела да излази и у дигиталном формату. Звездина ревија је најстарији спортски магазин на Балкану који излази у континуитету од 1961. године.

У сарадњи са компанијом „MediaWorks“ из Београда (www.mediaworks.io), дигитално издање Звездине ревије доступно је корисницима „Android“ и „Apple“ оперативних система на својим мобилним уређајима (мобилним телефонима и таблетима).

Корисници дигиталног издања Звездине ревије моћи ће да се информишу о протеклим догађајима у Црвеној звезди, да погледају видео снимке са утакмица, конференција, промоција, да погледају фото галерију, као и да коментаришу и оцењују текстове у Звездиној ревији.

Читаоци Звездине ревије могу да преузму апликацију дигиталног издања, коју је израдила компанија „MediaWorks“, преко „Google play Store“-а или „Apple Store“-а (за кориснике „iPad“-а). Преузимање апликације је бесплатно.

Апликацију можете преузети на следећим линковима:

 

 

Повезане вести

Leave a Comment