Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

У среду почиње продаја карата за Панатинаикос

Продаја карата за утакмицу Црвена звезда Телеком – Панатинаикос почиње у среду од 10 часова на свим продајним местима Евентима у Србији и Републици Српској.

Кошаркаши Црвене звезде Телеком играју у петак меч 10. кола ТОП 16 фазе Евролиге против Панатинаикоса у највећој српској дворани „Комбанк Арени”.

КК Црвена звезда Телеком обавештава јавност да ће продаја карата за још једну велику европску утакмицу коју наш тим игра у Евролиги, почети у среду у 10 часова у свим пословницама Евентима, у Србији и Републици Српској.

Наш клуб очекује још један велики организациони изазов, након мечева са Стразбуром, Фенербахчеом у „Комбанк Арени”, утакмице коју смо као домаћини са Анадолу ЕФЕС-ом играли у Вршцу. Меч са Панатинаикосом је и врло важна утакмица за амбиције и жеље клуба да направи корак више, и пласира се у ТОП 8 Евролиге.

Атмосфера коју су наши навијачи стварали на утакмицама са Реалом, Химкијем, Локомотивом у дворани „Александар Николић”  се и даље препричава широм Европе, али сада са нашим присталицама, желимо, да поново, као на утакмицама са Будивељником, УНИКС-ом, Реалом, Барелоном, Галатасарајем и Олимпијакосом, покажемо да можемо да напунимо „Комбанк Арену” до последњег места, и створимо атмосферу која ће помоћи нашим играчима, бити им велики „ветар у леђа” и то уз лично присуство првог човека Евролиге Ђордија Бертомеуа, који сада може да се увери у приче које је ових година, слушао о Црвеној звезди, пуној „Комбанк Арени” и навијачима нашег клуба на великој Евролигашкој утакмици.

КК Црвена звезда Телеком у сарадњи са Евентимом,  пушта у среду у 10 часова карте за дуел са Панатинаикосом у продају,  на свим продајним местима Евентима, по цени од:

Ниво  400 –  700 динара
Ниво 200 – Трибина север – 800 динара
Ниво 200 – Трибина А,Б,Ц и Д (углови) – 1100 динара
Партер Б –  1000 динара
Партер 4 – 1000 динара
Ниво 200 – Ложе југ – 1600 динара
Седиште поред терена – 10.000 динара
Скај бокс – 5.000 динара (по седишту)

Због стварања праве атмосфере у највећој српској дворани, сви власници сезонских карата, и дневних карата за ложе (плаве, беле и ложе), налазиће се у сектору Ниво 200 ложе  југ (улаз са аутопута).
Клуб ће се наредних дана огласити новим саопштењем о свим детаљима уласка у „Комбанк Арену”, термину отварања хале, и распореду седења, уз још једно подсећање да ће било какво бацање предмета у терен, и употреба сада и аутоматски значити играње утакмице са Дарушафаком пред празним трибинама, у једном од кључних мечева у ТОП 16 фази Евролиге.

КК Црвена звезда Телеком

Повезане вести

Leave a Comment