Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Ристић: Мотивишу ме Грофове речи

Учесник нове Звездине победе којом је Црвена звезда додатно поправила и рекорд по броју везаних победа у сезони, али и разлику између првопласиране и другопласиране екипе на табели, био је и Михаило Ристић.

Звездин првотимац је и даље пун позитивних утисака.

– Носим невероватне утиске са утакмице. Непосредно пре мог уласка, направљена је феноменална кореографија на целом стадиону. Мислим да смо могли и боље да играмо, Јагодина није искористила своје шансе, а ми своје јесмо. И поред не добре игре, успели смо да победимо и остваримо 22. победу у низу, и што је најбитније, да победимо за рођендан, самим тим нам победа још и више значи – рекао је Михаило Ристић.

Похвале на рачун младог фудбалера стигле су и од шефа стручног штаба, Миодрага Божовића, који је рекао да на Ристића озбиљно рачуна и да заслужује да игра више.

– Мотивишу ме и импонују ми те речи шефа. Не могу рећи да их нисам заслужио јер јако напорно тренирам и трудим се да се истакнем. Верујем да ћу играти све више у наредном периоду – прижељкује Ристић.

Своју 23. узастопну победу, црвено-бели ће покушати да остваре у Новом Пазару.

– То је традиционално тешко гостовање, пре свега због атмосфере. Како ћемо да се снађемо, видећемо, мада не сумњам у нашу победу. Терен је мањих димензија и очекујем да буде нешто лошији, али то не сме да нам буде оправдање нити алиби, идемо на победу – јасан је Ристић.

Повезане вести

Leave a Comment