Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Митровић за две недеље у пуном тренажном процесу

Без обзира што се увелико причало о повратку на терен капитена Црвене звезде Луке Митровића крајем фебруара, то се ипак није обистинило, али његов опоравак је текао брже од планираног и ускоро ће бити спреман за највеће напоре.

Терапије у Београду и Истанбулу су дале резултате. Лука већ дуже време тренира са својим саиграчима, трчи пуном снагом без проблема, изузев што још не улази у дуеле. Тренер Радоњић и стручни штаб не желе ништа да ризикују по питању Луке Митровића, који је имао дугу паузу и пре неколико сезона, тако да све иде постепено и без журбе.

Следеће седмице Звездиног капитена очекује још један преглед на коме се очекује да добије зелено светло за максималне напоре, а након тога ће радити на достизању своје препознатљиве форме. Кроз две недеље ће тренирати пуним интензитетом и очекује се да буде спреман за почетак Суперлиге Србије.

Митровић је ове сезоне на шест утакмица у АБА лиги бележио просечно 10,6 поена, док је у Евролиги играо само на премијери против Стразбура, када је убацио 13 поена уз шест скокова у убедљивом тријумфу црвено-белих резултатом 81:59.

Повезане вести

Leave a Comment