Moja Crvena Zvezda
ВажноВатерполоДомаћа такмичењаНајновије

Нови тријумф шампионки двоцифреном разликом

Ватерполисткиње Црвене звезде савладале су Нови Београд 011 у 4. колу шампионата Србије резултатом 15:3 (3:1, 4:1, 3:0, 5:1) и наставиле са својом серијом победа великом разликом.

Без обзира што поново нису наступиле у најјачем саставу, црвено-беле су биле на висини задатка, иако им је требало мало времена на почетку да уђу у свој препознатљиви голгетерски ритам. Већ у другој деоници створена је капитална предност, па се на полувреме отишло са пет голова разлике. Ни у наставку није било проблема. Одбрана је одлично функционисала. Гошће су успеле само једном да затресу мрежу, а бранилац титуле је традиционално у последњој четвртини имао ревију голова, па је остварена и четврта победа двоцифреном разликом у четвртој утакмици у националном шампионату ове сезоне.

Најефикаснија у тиму Црвене звезде била је Јована Пантовић са четири поготка, а пратиле су је Јована Дујовић и Тијана Јаковљевић са по три. Теодора Рудић и Исидора Дамњановић су по два пута погађале мрежу, док је Јована Миловановић једном успела да се упише у стрелце. У екипи Новог Београда 011 два поготка је постигла Диана Тимотијевић, а један Ана Прица.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – НОВИ БЕОГРАД 011 15:3 (3:1, 4:1, 3:0, 5:1)

Безен Ташмајдан. Судије: Велкић и Смиљанић. Искључења: Црвена звезда 3, Нови Београд 011 10.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Александровић, Миловановић 1, Пантовић 4, Рудић 2, Дујовић 3, Лука, Антонијевић, Дамњановић 2, Јаковљевић 3, Вујовић.

НОВИ БЕОГРАД 011: Јоветић, Војиновић, К. Чегар, Колашинац, Капор, Прица 1, Тимотијевић 2, Љ. Чегар, Пејчић, Илић.

У другом мечу 4. кола Врачар је успео да савлада Сенту на гостовању резултатом 12:6. Црвено-беле се налазе на првом месту табеле са максималних 12 бодова.

Повезане вести

Leave a Comment