Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Одржан други састанак повереника

У суботу, 5. марта, на дан утакмице Црвена звезда – Јагодина, одржан је други састанак Звездиних повереника.

Након првог састанка којем је присуствовало 30 повереника, јуче је у Медија центру стадиона „Рајко Митић“ било присутно нових 17 повереника, који ће бити задужени за чланство у својим регионима широм Србије, али и света. У клуб су већ стигла и прва учлањења посредством повереника, што само показује да овај метод рада са (будућим) члановима даје резултате.
Посебно емотиван био је и говор повереника из Крагујевца, Александра Ружичића, уједно и члана Скупштине ФК Црвена звезда, који се обратио присутнима.

Као посебну част доживљавам и присуство председника клуба, господина Светозара Мијаиловића, јер представља доказ да је клуб покренуо ову акцију омасовљења чланства са великим очекивањима и са искреном жељом да се звездаши поново окупе око свог клуба. Мислим да је изабран прави тренутак за овакву акцију, јер после много година, атмосфера јесте позитивна, види се напредак у свим сегментима рада клуба, а посебно нам прија учинак екипе, која игра баш онако како су нас многе генерације Звездиних играча и навикле. Наш задатак ће тиме бити олакшан, али не и сасвим лак. Многи су претходних година престали да долазе на стадион, свесни многих неспортских радњи ван терена уз чију помоћ су неки други стварали лажну доминацију, али и лоших пословних потеза у нашем клубу. Звездаши су издржали све притиске, и из свих проблема изашли још јачи. Дошао је тренутак да се потрудимо да све те људе вратимо у наш клуб и да се боримо за сваког новог члана.

Данас смо добили поверење клуба да будемо повереници у својим градовима. Предлажем да прва активност буде формирање повереништва, да поверење и одговорност поделимо са онима који су осведочени звездаши, и да тако удружени лакше спроведемо акцију. Знајте, као што је и обичај у нашем народу, добићете и питања зашто сте баш Ви повереници, кад је неко други већи звездаш…једини одговор може бити да љубав још увек нико није измерио. „Не постоји кантар за љубав”. Сви који желе да се окупе око ове идеје су добродошли, па пошто су наши мандати оверени до краја ове сезоне, никаквих проблема неће бити да палицу коју ми данас преузимамо препустимо и неком ко ће имати више времена, енергије и организаторских способности. Потребно нам је јединство јер једини циљ је да звездаши учлањењем оснаже свој клуб. Сигуран сам да ћемо на следећем окупљању у мају месецу, заједно славити освојену титулу као и пуна Маракана, на којој ће бити и хиљаде нових чланова клуба – рекао је повереник из Крагујевца.

Повезане вести

3 comments

dejo мар 8, 2016 at 12:37

Podrazavam ovu akciju povereoci nase Crvene Zvezde ,trazite te pare koji vi date povereoci od uprave nase Crvene Zvezde da ulozi u omladinsku skolu nase Crvene Zvezde zbog toga sto ona ima ogromni znacaj za nasu Crvenu Zvezdu zar nije dovoljan podatak sto je Zvezdina skola napravila jednog Grujica ,Ristica ,Jovanovica ,Jovica uz ovo bih dodao jedno da bi bila jos jaca nasa Crvena Zvezda mislim da treba da se PRIVATIZUJE i da je ne vode vodje navijaca nego da je neko ili neka komanija kupi nasu Crvenu Zvezdu

Reply
Aleksandar мар 7, 2016 at 10:21

BUDI DEO ZVEZDE !
Kada imaju za razne gluposti mogu da daju jednom godisne za Zvezdu (toliko daju dnevno na cigare,kladionicu…)
Ne zaboravite da ima i dosta juniora koji placaju clanarinu 500 dinara i to je jedan veliki doprinos za klub. A u Srbiji ima bar 3-4 miliona ljudi koji treba da pomugnu i ako vlast samnjuje plate,penzije,subvencije i sve to, ali nasa Zvezda traje i trajace duze nego bilo koja vlast u Srbiji samo ako MI Zvezdasi se potrudimo da tu ljubav koju imamo prema njoj iskazemo na najbolji nacin i vratimo klub na stare staze slave ! ! ! I mislim da uprava ove pare od clanstva treba da ulozi u OMLADINSKU SKOLU, njihove terene otvorene i zatvorene deca nemaju uslove kao u drugim klubovima da se razvijaju na pravi nacin. A videli ste ove sezone sta su nam nasa deca donela i doprinela u borbi za titulu……

Reply
Vaske мар 6, 2016 at 21:16

Svaka čast na ideji. Ne mogu svi da dolaze na stadion, ne moraju ni svi da uzimaju sezonske karte, ali mislim da svtarno hiljadu dinara godišnje svaki zvezdaš (koji pritom ima za cigare, alkohol, izlaske, putovanja…) može da izdvoji. Ne da može nego je u stvari to najmanje što može da učini za svoj klub. Mislim da je cifra trenutnih članova oko 10.000 maksimum, što je smešno u ondosu na to koliko nas ima. Da nas ima 100.000 svake godine sa plaćenim članarinama to bi bilo jako značajno za klub. A zamislite da nas ima milion!?

Reply

Leave a Comment