Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Виеира: Само нек се тресе мрежа

Португалски нападач је још једном успео да затресе мрежу противника!

Своју без дилеме најбољу сезону у каријери игра Хуго Виеира у дресу Црвене звезде. Португалац који је био велика жеља Миодрага Божовића пре почетка такмичења, против Јагодине је постигао свој 17. гол ове сезоне. И не само то. Хуго је на седам узастопних утакмица успео да се упише у стрелце.

– Ово јесте седма утакмица заредом на којој сам постигао гол. То је свакако мени јако важно јер сам нападач, али још ми је важније да смо победили поново, 22. пут заредом. Од мене се и очекује да тресем мреже. Након овог 17. гола који сам постигао, наставићу да се трудим да их постижем још. Али, понављам, победе тима су најважније – резонује Хуго Виеира.

Он је посебно истакао феноменалну атмосферу на утакмици.

– Данас смо прославили 71. годишњицу клуба и као и сваки пут, атмосфера је феноменална. Сви смо били задивљени, и због тога ћемо наставити да се трудимо да побеђуејмо. Све ово нас инспирише и мотивише – јасан је Хуго Виеира.

Осим ефикасности и континуитета, Хуго Виеира показује и разноврсност – не бира начин на који ће затрести мрежу.

– Свеједно ми је како ћу да шутнем,  да ли левом ногом, десном или главом. Битно је само да се мрежа тресе – рекао је Виеира, уз осмех.

Повезане вести

1 comment

Estrella Roja мар 6, 2016 at 18:54

Umesto što ljudi iz kluba planiraju da daju, navodno, milion evra za rasnog napadača, bolje je da taj novac ulože da bi produžili ugovor sa Vieirom i Ibanjezom, uz dovođenje nekog mladog napadača poput mlađeg Babunskog. Portugalac je za mene najbolji napadač posle Pančeva i Kovačevića u Zvezdi.

Reply

Leave a Comment