Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојкаОдбојка

Максим Буцуљевић најбољи у фебруару

Фебруар месец је протекао у знаку Црвене звезде и њеног капитена Максима Буцуљевића. Црвено-бели су наставили са сјајним партијама у Супер лиги, где су нанизали још три победе, а најбољи појединац у фебруару био је управо дизач црвено-белих Буцуљевић.

Њему је уочи вечитог дербија против Партизана на Бањици Гордана Драгосавац, руководилац експозитуре Врачар Винер штетише осигурања, доделила чек у износу од 500 евра, док је Буцуљевић трофеј Спортског журнала примио из руку Ане Аврамовић, потпредседника УОКПЛ.

Буцуљевић је протеклог викенда добио награда за најкориснијег играча финала купа Србије, а само неколико дана касније добија још једно ласкаво признање.

Прија ми свакако. Мало је монотоно да се стално понавља, али то јесте заслуга целог тима. То се подразумева. Ко год да освоји појединачно неку награду, наравно да то не би могао да уради без целог тима, без стручног штаба, целог клуба, свих људи који се на терену не виде… Ја сам захвалан свима њима и веома ми је драго због награде – изјавио је Буцуљевић.

Повезане вести

Leave a Comment