Moja Crvena Zvezda
FeaturedВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

ЗВАНИЧНО: Крај измишљотинама на штету Звезде

Саопштење КК Партизан

Након што је премијер Србије, Александар Вучић изјавио да је Влада више помогла КК Партизан него КК Црвена звезда, и Управа комшијског клуба се огласила званичним саопштењем и потврдила то.

Морамо истаћи и да се сајт www.mojacrvenazvezda.net ограђује од било каквих политичких инсинуација и бављења политиком у два текста објављена данас, те да је њихов циљ једино да истерамо на чистину све оно што је годинама причано, а на штету нашег клуба, који је обележаван као „државни пројекат“, „мезимче државе“ и слично. Црвена звезда је на првом месту, а наш сајт ту да је брани од напада појединаца, који су трајали годинама, и на које смо увек одговарали, често и под великим притисцима.

Дакле, челни људи вечитог ривала саопштили су да Влада Србије и њен председник помажу њиховом клубу, пре свега истакавши да је Телеком, као значајан спонзор (занимљиво, и спонзор Звезде), враћен у Партизан, након годину и по дана, па да је део спонзорског пула, заједно са називним спонзором НИС-ом. Поред тога, истиче се и помоћ државе у спречавању блокаде рачуна црно-белих, који је могао довести до значајног отежавања ситуације, чак и гашења клуба. На крају, помиње се и да је помоћ стигла и у виду значајног проширења спонзорског пула.

Остатак саопштења односи се на однос комшијског клуба са својим навијачима, па га, због тога, али и због могућности да нешто буде погрешно протумачено, нећемо преносити.

Суштина је да је овим саопштењем стављена тачка на вишегодишње инсинуације да је Звезда државни пројекат и да се нашем клубу помаже, а да се Партизан бори да преживи. Појединци су то истицали годинама уназад, и поред свега што се дешавало у претходној деценији, а што је навијачима Звезде добро познато.

Можемо рећи да је овим и званично крај измишљотинама, које су пласиране свих ових година, а које су директно ишле на штету Звезде и чиниле да се њени резултати умање.

Повезане вести

2 comments

dejo мар 3, 2016 at 21:49

Svim navijacima Partizana je bilo u startu problem sto se nas KK Crvena Zvezda podize iz pepela ,hocu da recem oni su bili vazda ljubomorni na Crveno bele boje u svakom sportu pa tako vazi i za kosarku nije usamljena a ja sam kao Zvezdas vjerovao u nas KK Crvena Zvezda i vjerujem sve sto je rekao vas premijer Srbije samo bi trebali da mu pomognete tako sto cete da se ogradite od tzv vodja navijaca koji samo stete citavom SD Crvena Zvezda

Reply
kkk мар 2, 2016 at 18:32

Ali zamislite vi ljudi koliko su telekomovig kartica grobari izlomili u međuvremenu.

Reply

Leave a Comment