Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеОдбојкаОдбојка

„Дан више за одбојку“ у Звезди

Учешће у пројекту „Дан више за одбојку“ узео је и Одбојкашки клуб Црвена звезда. Црвено-бели су у сали СД Црвена звезда организовали ову манифестацију којој је присуствовало 200 одбојкашица, одбојкаша и љубитеља овог спорта.

„Дану више за одбојку“ у Звездиној сали су присуствовали и Александар Боричић, председник ЦЕВ-а и ОСС-а, Ана Аврамовић, генерални директор ОК Црвена звезда, Игор Милојевић, генерални секретар СД Црвена звезда, Зоран Аврамовић, директор маркетинга ОСС-а и аутор пројекта „Дан више за одбојку“, Светлана Смиљанић, председник УО компаније Винер Штетише осигурања, представници компаније „VIP mobile“, представници комапније НИС, бивши протимци Црвене звезде, чланови свих селекција нашег клуба и бројни пријатељи и љубитељи одбојке.

Играле су се четири утакмице, а екипе су чинили представници комапнија „VIP mobile“, Винер Штетише осигурањка и НИС-а, као и екипа млађих категорија црвено-белих.

За екипу „VIP mobile“ је наступала и некадашња одбојкашица Звезде Ивана Боричић, за екипу НИС бивши првотимци Маја Симанић и Дејан Бојовић, за Винер Штетише су наступали сениори Црвене звезде, освајачи Купа Србије, док су млађе селекције биле појачане сениоркама Звезде и Зораном Аврамовићем, аутором пројекта „Дан више за одбојку“.

29022016-dan-vise-za-odbojku-2

На крају манифестације комапнија „VIP mobile“ је уручила одбојкашке лопте, члановима екипе млађих селекција Црвене звезде, а након тога су представници све четири екипе заједно исекли торту, дар компаније Винер Штетише осигурања.

Широм Србије се играла одбојка у оквиру пројекта „Дан више за одбојку”, пројекта Одбојкашког савеза Србије, у сарадњи са Компанијом „VIP mobile“, генералним спонзором ОСС, уз подршку и сагласност Министарства омладине и спорта Србије, Спортског савеза Србије, Спортског савеза Београда и Савеза за школски спорт Србије.

Повезане вести

Leave a Comment