Moja Crvena Zvezda
ВажноВатерполоДомаћа такмичењаНајновије

Звездине ватерполисткиње наставиле са убедљивим тријумфима

Ватерполисткиње Црвене звезде савладале су Врачар резултатом 21:7 (4:2, 4:1, 4:2, 9:2) и стигле до треће победе у шампионату Србије.

Домаћин је успео да остане у игри након прве четвртине, али се већ у другој шампион одлепио и на полувреме отишао са предношћу од пет голова разлике (8:3). Нешто већи отпор Врачара у трећој деоници наговестио је да би Звездин противник могао боље да прође него неки ранији ривали. Међутим, бранилац трофеја се потрудио да канонадом у последњем периоду игре зачини још један двоцифрени тријумф и додатно поправи гол разлику, иако је наступио без најискуснијих играчица и дугогодишњих репрезентативки Србије Драгане Ивковић и Иване Ћоровић.

Тијана Јаковљевић је била најефикаснија на утакмици са седам погодака, а пратиле су је Исидора Дамњановић са пет, односно Лара Лука и Јована Пантовић које су се по три пута уписале у стрелце. Драгана Милићевић је два пута погађала мрежу за екипу Врачара.

ВРАЧАР – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 7:21 (2:4, 1:4, 2:4, 2:9)

Београд – Базен: Врачар. Гледалаца: 100. Судије: Аврамовић и Клисура. Искључења: Врачар 7, Црвена звезда 2. Петерци: Врачар 1 (1).

ВРАЧАР: Петровић, Вукајловић, Плећаш, А. Милићевић 1, Шљивић, Теодоровић, Глушчевић 1, Д. Милићевић 2, Марков 1, Ристић, Миладиновић 1, Радак 1, Настић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Александровић, Миловановић 1, Пантовић 3, Рудић, Дујовић 2, Лука 3, Дамњановић 5, Јаковљевић 7, Вујовић.

Црвено-беле су задржале максималан учинак од све три победе и са девет освојених бодова од старта такмичења држе чело табеле.

Повезане вести

Leave a Comment