Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Кошаркаши Црвене звезде стигли у Загреб

Кошаркаши Црвене звезде Телеком допутовали су у Загреб у недељу раним поподневним часовима, пред утакмицу претпоследњег 25. кола регуларног дела сезоне, АБА лиге јтд са Цибоном.

Црвено-бели су у суботу одрадили један тренинг, пред пут у Хрватску, а након велике победе над Анадолу ЕФЕС-м у 8. колу ТОП 16 фазе Евролиге.

Тренер Дејан Радоњић је по доласку тиму у Загреб, изјавио да очекује тежак меч против растерећене екипе, која је у доброј форми:

„Екипа Цибоне у овом тренутку изгледа много другачије и боље, од оне са којом смо играли у првом делу сезоне. Направили су одређене промене и изашли из почетне проблематике. Са друге стране, играју добро у ФИБА Еврокупу, где су славили у првој утакмици осмине финала у Литванији, и имају мирноћу пред овај меч у АБА лиги. Тим из Загреба има у својим редовима неколико младих и врло талентованих играча, са друге стране и неколицину врло искусних кошаркаша. Ми смо дошли у Загреб након дуела портив ЕФЕС-а у Евролиги, али без обзира на потрошњу која је била на том дуелу, желимо да одиграмо добар меч у Загребу“рекао је тренер црвено-белих, који на утакмици у Загребу неће моћи да рачуна на Марка Тејића који је остао у Београду због операције зуба.

У првом дуелу који је одигран 30. новембра 2015.године црвено-бели су славили са 75:58 уз 19 поена Симоновића и 15 Стефана Јовића.

Одмах по завршетку утакмице у дворани „Дражен Петровић“ екипа Црвене звезде Телеком се враћа за Београд, пут у Истанбул на утакмицу 9. кола ТОП 16 фазе Евролиге, планиран је већ за четвртак.

Повезане вести

Leave a Comment