Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Луковић: Поштујемо све наше ривале

Капитен Црвене звезде, Александар Луковић, у суботу је одиграо свој осми вечити дерби.

Након још једне победе Црвене звезде, Луковић је дао изјаву за медије која је, како сам каже, погрешно интерпретирана.

– Желим да кажем да је моја изјава изречена након завршетка 150. вечитог дербија у неким медијима пренешена у погрешном контексту. Рекао сам после утакмице да је борба за титулу, након наше нове победе, 90% решена јер је бодовна разлика заиста велика. Али, никада нисам желео да унизим наше ривале, па ни нашег вечитог ривала. Рекао сам да не могу тачно да израчунам колика је разлика у односу на другопласираног, и ништа више. Ми гледамо себе и своје двориште, и никада нам није био манир да се на тај начин опходимо. Иако нам је титула на дохват руке, није ми намера да било ког ривала дискредитујем – појашњава Луковић.

Звездин капитен се још једном осврнуо на утакмицу.

– Наш квалитет је заједиштво и то што побеђујемо и када не играмо добро. Лућов гол је био преломни тренутак утакмице, након тога смо заиграли боље и знали смо шта хоћемо. Екипа је добро реаговала и након мог искључења. Први жути картон сам заслужио, за други нисам сигуран, али с обзиром на то да је био контранапад за противника, није ни толико нелогичан. На крају, најважније је да смо добили утакмицу – рекао је Луковић, који не зна за пораз у вечитим дербијима.

Повезане вести

2 comments

dusan феб 28, 2016 at 22:40

mislim da su oba zuta bila na mestu. omatorio si i kasnis, i pusti te price o posotvanju. taj odvratni koletiv ne zasluzuje nikakvo postovanje. odigrali smo slabo. umesto da ih zgazimo, mi smo se vukli. ne znam da li je to zato sto nam je ekipa peopustena ili nespremna, mora bolje.

Reply
Povratak kralja PM#8 феб 28, 2016 at 20:00

Za drugi start si bio bliži crvenom kartonu nego da prođeš bez žutog jer bi Brašanac imao otvoren put ka golu zvezde!

Reply

Leave a Comment