Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Саопштење КК Црвена звезда

Кошаркаши Црвене звезде забележили су у петак увече још једну велику победу у Евролиги, али је КК Црвена звезда Телеком након утакмице у Вршцу, још једном показао да је спреман и за највеће изазове, организујући меч против Анадолу Ефеса у хали „Миленијум“ у Вршцу.

И поред дилема и недоумице, да ли је уопште могуће извести овакав логистички подухват, и буквално преселити и организовати утакмицу најелитнијег европског такмичења ван Београда, српски шампион и једини представник наше земље у европским такмичењима, је показао да је и то могуће извести, и готово без већих потешкоћа положио један од тешких задатака који се нашао пред њим у Европи.

Током готово седмодневних припрема, у Вршац је пресељено неколико стотина људи, задужених за техничку подршку, брендирање терена, плесне групе, хостесе, екипе Евентима, Секуритаса, и комплетан оперативни погон КК Црвена звезда Телеком, и то у периоду када наш клуб организује још један велики догађај – квалификациони турнир јуниорске Евролиге, који је у петак почео у дворани у Железнику.

Ипак, успели смо, и урадили велики посао!

КК Црвена звезда се овим путем захваљује граду Вршцу, спортском центру „Миленијум“, легенди нашег клуба Драгиши Вучинићу, и свима који су на било који начин учествовали  у овом изузетно захтевном подухвату који је на прави начин представио комплетан систем КК Црвена звезда  Телеком.

Клуб је учинио све, да утакмица са свим пратећим садржајима изгледа као да је организована у дворани „Пионир“ и по високим стандардима Евролиге. Посебну захвалност клуб дугује навијачима и симпатизерима, који су створили атмосферу у којој су се играчи заиста и осећали као да играју у Београду. Ипак, и поред бројних апела, неколико неодговорних појединаца бацили су сенку на овај спектакл, бацајући упаљач, пластичну флашицу на паркет, и користећи ласер како би ометали противничке играче.

Управо те примедбе нашле су се у извештају делегата ЕЛ након меча у Вршцу, па клуб највероватније очекује нова казна. Први тим КК Црвена звезда Телеком очекују још најмање две велике утакмице у Евролиги ове сезоне у Београду, а подршка са трибина о којој се прича у целој Европи, биће преко потребна. Стога још једном апелујемо на све навијаче и симпатизере, да у наредним мечевима, без обзира на дешавања на паркету, фер и коректно пружају подршку својим љубимцима, како клуб не би био додатно санкционисан, и на крају ускраћен за навијање на утакмицама које предстоје.

КК Црвена звезда Телеком

Повезане вести

Leave a Comment