Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Јовић: Прорадио је онај наш инат за велики корак ка ТОП 8

Стефан Јовић се полако враћа након проблема са повредом, али у великој победи против Ефеса у Вршцу баш из тог разлога није могао да проведе на терену онолико времена на колико је навикао, већ је добио дозирану минутажу.

– Није дозирано. То су реално моје могућности тренутно. Почео сам да тренирам од понедељка. То ми је био први индивидуални тренинг. Одрадио сам два тренинга са екипом, идентично као што сам играо против Ефеса, тако и тренирам, два-три минута и то је то, али за десетак дана верујем да ће то да буде онако како треба.

Навијачи су одиграли велику улогу да се црвено-бели са каматом реванширају Турцима.

– Без обзира што смо се преселили овде у Вршац опет су навијачи показали какву атмосферу праве. Били су дефинитивно наш шести играч и у овој утакмици. И на овој утакмици имали смо снажну подршку са трибина, али и на овој утакмици нисмо играли на задовољавајућем нивоу у првом полувремену. Имали смо заостатак од осам поена, али ето, прорадио је онај наш инат, скупили смо се и на крају одиграли једну добру утакмицу и направили један велики корак ка ТОП 8.

Црвено-бели сада имају феноменалан скор 5-3 у групи Е, налазе се на трећој позицији са два тријумфа више од петопласираног Ефеса и у сјајној су позицији да направе подвиг и пласирају се међу најбољих осам клубова на Старом континенту. Да ли се већ размишља о томе?

– Искрено не размишљамо, али ова победа је као што сам већ рекао један велики корак ка ТОП 8. Следи Цибона, два сата после нас игра Партизан. То је у суштини оно најбитније што ми морамо да добијемо и да се надамо да ће Партизан добити Цедевиту и то је то, да се спремамо за плеј-оф – закључио је Јовић.

Повезане вести

Leave a Comment