Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Гудурић: Надам се бољем издању него на неким претходним утакмицама

Марко Гудурић је спреман за Звездин реванш Ефесу и пету победу у ТОП 16 фази ове сезоне. Црвено-белима би тријумф поред резултатског значио и на психолошком плану, да се опораве од шока са финалног турнира Купа Радивоја Кораћа у Нишу.

– Сигурно да нас очекује тешка утакмица против Ефеса. Сви знамо каква је то екипа. Имали смо велику шансу у првом мечу ТОП 16 фазе у Истанбулу да остваримо велики брејк, али смо изгубили на неки чудан начин. Очекује нас утакмица на домаћем терену и то јесте сада Вршац, али сигурно је да ће наши навијачи све учинити да се осећамо као у Пиониру. Дошли смо два-три дана раније да се што боље спремимо. Надам се да ћемо изаћи и одиграти у бољем издању него неке претходне утакмице.

Биће занимљиво видети реакцију екипе након Ниша и то у другачијем амбијенту нове дворане у којој Звезда први пут игра ове сезоне.

– Направљен је прави потез тиме што смо дошли раније. Свима нам значи да мало одморимо овде, да се навикнемо на Вршац, да осетимо терен и кошеве и да се спремимо што је могуће боље – закључио је Гудурић.

Повезане вести

Leave a Comment