Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Јовић тренирао без проблема

На финалном турниру Купа Радивоја Кораћа у Нишу видело се колико је у игри Црвене звезде значајан Стефан Јовић, јер је у његовом одсуству лопта тешко стизала под кош.

Стефан је у понедељак тренирао са екипом након проблема са руптуром трбушног мишића. Према очекивањима ће заузети своје место у тиму на важном евролигашком дуелу против турског Ефеса који се игра у петак од 20 часова у Вршцу.

Јовић ове сезоне у најелитнијем европском такмичењу има просеке од 7,4 поена, 6,8 асистенција, 3,1 скок, 1,4 украдене лопте, тако да се и даље налази на високој другој позицији листе најбољих асистената Евролиге, иза Томаса Ертела (7,6), са којим ће управо у Вршцу водити велику борбу, надамо се са срећним завршетком и реваншом за тесан пораз у Истанбулу на почетку ТОП 16 фазе.

Повезане вести

2 comments

kastiljo феб 23, 2016 at 09:15

Vecito imamo probleme i to ozbiljne kad na ne igra neki bitan igrac…Nije Micic los vec nekako kao da se citava koncepcija poremeti…To je trenerova krivica,mora se uzeti u obzir da se ne moze biti tokom cele sezone 100% kompletan…Prosle godine smo imali tu da kazem srecu da nam se nisu povredjivali igraci previse zato smo i gazili sve pred sobom…

Reply
pera феб 23, 2016 at 17:27

Ja se nadam da se Luka vraća za desetak dana na parket i da mi nećemo više imati problema a evidentno je da je problem što Miler igra više spolja te ekipe koje krenu na ofanzivni skok imaju šanse protiv nas. Ovako će i Luka i Cirbi imati više prostora i više dati timu. Da mi ovo u četvrtak dobijemo a biće bolja situacija i sa Jovićem a podići će se i forma za bitne mečeve.

Reply

Leave a Comment