Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Петковић под знаком питања за наступ у дербију

Марко Петковић, стандардни десни бек лидера српског шампионата осетио је бол у нози пред крај првог полувремена сусрета против лучанске Младости, али је остао на терену готово до самог краја.

Њега је у финишу утакмице заменио Саво Павићевић. У питању је повреда задње ложе, а прегледи који ће ускоро бити обављени показаће колико је повреда озбиљна и да ли ће Петковић моћи да истрчи на терен у јубиларном 150. вечитом дербију који је на програму наредног викенда.

Ако не буде могао да помогне својим друговима могли би да га замене Саво Павићевић или Милош Цветковић, коме је то природна позиција. Бразилац Едсон Силва није импресионирао на дебију против Младости, тако да је расту шансе да се Саво Павићевић експресно врати у стартну поставу, што по квалитету свакако и заслужује. Питање је само на коју ће позицију, да ли на своју штоперску или на место десног бека, где је играо и у једном делу прошле сезоне.

Црвено-бели немају проблеме са картонима. Плавшић, Грујић и Ибањез су против Младости успели да се сачувају суспензије која им је претила због већег броја жутих картона. Екипа ће у дербију морати да пружи много бољу партију како би наставила своју велику тријумфалну серију, а до тада има још сасвим довољно времена за припрему и корекције.

Повезане вести

Leave a Comment