Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Повереници одржали први састанак

У суботу, 20. фебруара, на дан утакмице Црвена звезда – Младост, одржан је први састанак Звездиних повереника.

Првом састанку присуствовало је 30 повереника, који ће бити задужени за чланство у исто оволико региона широм Србије, али и света.

– Веома ми је драго што се велики број људи одазвао нашем позиву за поверенике. Ово није коначан број повереника, јер неки нису могли да дођу данас. Повереници ће у својим срединама помагати, бити на услузи Звездаша и омогућиваће им да што квалитетније сарађују са клубом. Ово је функција која је некада постојала у Црвеној звезди, и која се показала као одлична. Чинимо све да је вратимо и да се повежемо са Звездашима, и са онима који не могу да присуствују свим утакмицама, а воле Црвену звезду и желели би да буду део ње. Сигуран сам да ће ова акција значајно увећати број чланова, као и сарадњу са Звездашима широм Србије, Европе и света– рекао је председник ФК Црвена звезда, Светозар Мијаиловић, који је такође присуствовао састанку Звездиних повереника.

Навијачи Црвене звезде су препознали тренутак, и на најбољи могући начин одговорили на позив свог клуба. Повереници ће у договору са клубом у одређеној средини водити рачуна о чланству и увећавати га. Они ће бити нуклеус мреже Звездаша из свих крајева Србије и света која ће из године у годину бити снага и извор енергије клуба.

Повезане вести

1 comment

dejo феб 21, 2016 at 18:30

Sjajna akcija svih ljudi koji zele da pomognu nasoj Crvenoj Zvezdi ,samo bih volio da kao Zvezdas kazem da nasoj Crvenoj Zvezdi je potrebna PRIVATIZACIJA pa da li ce nasu Crvenu Zvezdu kupit jedna jaka strana kompanija ,npr Noletova firma ili jedan jaki strani biznismen uz ovo da naravno ostane Terzic novi jaki nekoliko sponzora i naravno bivsi igraci moze naravno svi povjerenici koji se nude uz naravno jaku omladisnku skolu koja treba da preraste u akademiju kako jedan covjek rece bivsi igrac a u Zvezdi je

Reply

Leave a Comment