Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Мицић: Улазимо јако мотивисани у предстојећи меч

Црвено-бели су успешно почели одбрану “Жућкове левице“ тријумфом у последњем четвртфиналном дуелу финалног турнира Купа Радивоја Кораћа у Нишу против екипе Смедерева са чак 45 поена разлике (89:44) и већ у суботу од 21 час очекује их полуфинале против вечитог ривала.

Василије Мицић је био међу најзапаженијим кошаркашима у црвено-белом тиму са 10 поена (тројке 3/5). Васа је задовољан почетком екипе у походу ка свом првом трофеју у Звезди.

– Добра увертира за нас, да се адаптирамо на атмосферу и терен. Одиграли смо максимално са подељеним минутима. Мислим да су сви одиграли онако како је требало и што је било зацртано.

ФМП је против црно-белих пружио снажан отпор и био на једну лопту од пролаза међу најбоље четири екипе.

– Они су ушли баш мотивисано, Партизан мало ноншалантно. Имали су шут за победу. Међутим, Партизан има квалитет, игра јако добро у овом периоду и мислим да су заслужено победили.

Млади плеј састава са Малог Калемегдана обећава да ће сви ући врло наоштрени у меч против бившег првака. Екипа Дејана Радоњића има обавезу да се реваншира за пораз у последњем вечитом дербију.

– Једва чекам. Мислим да смо прошлу утакмицу заслужено изгубили. Они су одиграли мотивисаније и борбеније. Ми смо пуно научили из тог меча и дефинитивно улазимо јако мотивисани у тај меч.

Мицић пружа врло квалитетне партије у последње време и много је бољи него у првим утакмицама по доласку у клуб.

– Трудим се да оправдам све то. Леп је осећај када играм. Волео бих да овако наставим и да екипа само побеђује – закључио је играч који је у блиској прошлости био и МВП финалног турнира Купа Радивоја Кораћа.

Повезане вести

1 comment

Црни Грга из Мокрога Луга феб 21, 2016 at 18:58

А што се ти Васо налупа глупости, па то је застрашујуће. Овде кажеш да у меч против Смедерева улазите силно мотивисани. Па против Смедерева мотивисан би био и мој школски тим из Мокрог Луга. А шта би кад си се пробудио и кад вас распали Партизан понизи и кад су се поигравали са вама. Након те хаварије изјавио си да сте играли бојажљиво!? Знаш ли ти Васо шта причаш? Јеси ли ти икада гледао ЈАКУ БЛАЖИЧА? Па он је срчаније играо и волио ЗВЕЗДУ него сви ви који сте преплаћени енормним зарадама. Џикић је посебна прича. Одржао је Радоњићу час из кошарке, а ви играчи нисте ни сконтали против кога играте све док вас гробари нису помели!

Reply

Leave a Comment