Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

У „Миленијум“ само са дневном картом

Преузимање дневних карата за утакмицу Црвена звезда Телеком – Анадолу ЕФЕС, која се игра у Вршцу 26.фебруара, за власнике сезонских карата КК Црвена звезда Телеком обављаће се у понедељак и уторак, у три пословнице Евентима у Београду.

КК Црвена звезда Телеком обавештава све власнике сезонских улазница у овој такмичарској сезони, да ће карте за утакмицу Црвена звезда Телеком – Анадолу ЕФЕС која се игра 26. 02. 2016. године у Вршцу, моћи да преузму у понедељак и уторак, 22 и 23. фебруара, на продајним местима Евентима у Дому Омладине, ПЦ Ушће и Комбанк Арени у Београду.

Неопходно је да при преузимању дневних улазница (које за власнике сезонских карата важе само за овај меч) које ће трајати два дана од 10 до 20 часова, сви заинтересовани, понесу своје сезонске улазнице ради евиденције, јер због посебне процедуре, улазак у дворану „Миленијум“ никоме без дневне улазнице, неће бити омогућен.

Клуб обавештава своје навијаче и власнике сезонских улазница, да је оваква процедура неопходна због техничких ограничења дворане „Миленијум“ и важи само за ову утакмицу.

Продаја појединачних карата за утакмицу 8. кола ТОП 16 фазе Евролиге између Црвене звезде Телеком и Анадолу ЕФЕС-а, почиње у среду 24. фебруара од 12 часова, а тим поводом клуб ће се огласити додатним саопштењем.

Повезане вести

1 comment

jovan zvezda феб 18, 2016 at 22:13

I sad mi iz unutasnjosti moramo u beograd da uzmemo karte… pored dodatnih troskova za odlazak u Vrsac ( apsolutno razumem visu silu ) moramo zbog nekih pametnjakovica da odlazimo u Bg i to ni manje ni vise nego u ponedeljak i utorak. Sramota, mislite samo naljude iz Bg-a.

Reply

Leave a Comment