Moja Crvena Zvezda
ВажноВатерполоНајновије

Црвено-беле убедљиво кренуле у одбрану титуле

Ватерполисткиње Црвене звезде тријумфално су почеле такмичење у шампионату Србије. Црвено-беле су у 1. колу савладале Војводину у Београду резултатом 24:5 (5:2, 5:0, 8:3, 6:0).

Новосађанке су донекле биле у игри само у првој четвртини, а касније је знатно већи квалитет црвено-белих дошао до изражаја. Мрежа је мировала у другом периоду игре, када се екипа одлепила на недостижну разлику, која је у наставку додатно увећана, тако да је екипа Милоша Брадића на крају славила са 19 разлике и од првог кола засела на чело табеле.

Сјајну партију пружила је Јована Дујовић, која се чак девет пута уписала у стрелце. Тијана Јаковљевић је постигла пет голова, а Драгана Ивковић и Јована Пантовић по четири.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – ВОЈВОДИНА 24:5 (5:2, 5:0, 8:3, 6:0)

Београд – Базен: Ташмајдан. Гледалаца: 100. Судије: Клисура и Ивановић. Искључења: Црвена звезда 3, Војводина 8. Петерци: Војводина 1 (1).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Александровић, Миловановић 1, Пантовић 4 Дујовић 9, Лука 1, Дамњановић, Ивковић 4, Јаковљевић 5. Тренер: Брадић.

ВОЈВОДИНА: Травар, Свец 2, М. Мандић, Е. Мандић, Моћан, Медић, Шошић 1, Телечки, Н. Мандић 2, Вуковић. Тренер: Дрезгић.

У осталим сусретима 1. кола Таш 2000 је савладао Сенту на гостовању са 8:5 уз пет погодака Нађе Новаковић, док су Врачар и Нови Београд 011 ремизирали – 6:6.

Повезане вести

Leave a Comment