Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Последњи тренинг на Кипру, следе утакмице

Фудбалери Црвене звезде су у петак, 12. фебруара, одрадили и последњи тренинг у другој фази припрема на Кипру.

Поново је шеф стручног штаба Црвене звезде, Миодраг Божовић, фудбалере поделио на „црвене“ и „жуте“, и још једном се играло на два гола. Играчи који су представљали тим црвених, били су успешнији, и добили су овај меч резултатом 2:0. Први гол постигао је Луис Ибањез, на себи својствен начин – из слободног ударца, ток је победу „црвених“ оверио Славољуб Срнић, након асистенције Виеире. Хуго Виеира је без проблема одрадио цео тренинг.

У суботу, 13. фебруара, Црвену звезду чекају две провере. Од 11 часова, играће се утакмица против Урала, док ће се у 14 сати састати наш тим и Кубан.

–  Све је прошло у најбољем реду и онако како смо планирали и пре доласка на Кипар. Остаје нам да одиграмо још те две пријатељске утакмице, на неки начин то је генерална проба пред наставак сезоне. Почео сам да се уигравам на новој позицији, мало офанзивније него у јесењем делу, прија ми када сам иза шпица јер сам ближи голу и могу више да шутирам – каже Грујић, и наглашава да ће у првенству играти најбоље што може.

Иако сам играч Ливерпула, ништа се не мења у мом приступу – максимално тренирам, трудим се, а такав ћу бити и на терену. Са екипом ћу бити до лета, надам се да ћемо освојити титулу, а онда ћу им пожелети срећу у квалификацијама. Кад год буде времена или неке паузе у првенству, долазићу на стадион, али и када то није случај, бићу мислима са саиграчима. Са свима ћу остати у феноменалним односима – рекао је Марко Грујић.

Повезане вести

4 comments

Malo optimizma molim феб 13, 2016 at 13:31

Ural je u prvenstvu ispred Rubin Kazan i Dynamo Moscow a jedno ga mesto deli od Zenit . Nije naivan tim a i mi cemo se jos pojacati za LS, tako da nije bas tako lose.

Reply
krvavi zvezdas-DE феб 13, 2016 at 12:54

ne sluti na dobro…izgubilo smo hladno od nekog urala..pa cemu se mi nadamo u evropi..bicemo blamaza..ovaj Edson covek nije za fudbal vise je za ragbi dok Plavsic nije u planu a mali je bolji od Srnica

Reply
Nikola Carapan 88 феб 13, 2016 at 11:20

Sta reci nego pre svega VELIKI COVEK I VELIKI FUDBALER. Bravo Grujo majstore… Bar dva komada od tebe na derbiju.
CRVENA ZVEZDA vs mali partizan 4:0

Reply
andrijaass. феб 13, 2016 at 09:49

Da li ima prenosa za utakmice protiv Urala i Kubnja

Reply

Leave a Comment