Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојкаОдбојка

Гостује Железничар, Звезди неопходна победа

Четири кола пре краја регуларног дела Суперлиге Србије одбојкашице Црвене звезда налазе се у незавидном положају – шест победа, осам пораза, 19 бодова и седмо место на табели. Следећи противник екипи Мирјане Мусулин биће Железничар из Лајковца, који за црвено-белим девојкама заостаје свега један поен.

Екипа Железничара годинама уназад предводи тимове из другог дела табела. Међутим, ове сезоне играју испод својих стандарда, али се налазе у сигурној зони,осмо место на табели са 13 бодова предности, и не морају да брину за опстанак. У Лајковац су пред почетак сезоне стигла појачања из ТЕНТ-а – Данијела Андрић (средњи блокер) и Јована Јовичић (коректор). Поменути двојац, уз бившу играчицу Звезде Тамару Ракић, предводи Железничар и биће најопасније по црвено-беле. Највећу победу Лајковчанке су оствариле у четвртом колу када су савладале Јединство из Старе Пазове са 3:2, док су бод узеле и првопласираном ТЕНТ-у на гостујућем терену. У утакмици првог дела сезоне Звезда је без проблема славила (3:0), али су се ствари од тада доста променило и црвено-беле не очекује лак задатак.

Бојана Миленковић наступала је у прошлој утакмици на Убу, али није била довољно спремна. Мирјана Мусулин и пред овај меч има проблема са повредама врло важних играчица, и питање је колико ће успети да промени било шта до краја сезоне.

Утакмица у УСЦ ,,Вождовац“ на програму је у петак, 12. фебруара са почетком у 18ч.

Повезане вести

Leave a Comment