Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеПрипремеФудбал

Божовић: „Нисмо гледали Партизан, нити темпирамо форму за дерби“

Шеф стручног штаба Црвене звезде, Миодраг Божовић, објаснио је зашто је утакмица са Сибиром отказана, али и демантовао нове шпекулације које су се појавиле у медијима.

Звездин стратег открива да је на иницијативу Црвене звезде отказан пријатељски дуел између нашег клуба и Сибира, који је требало да буде одигран у четвртак, 11. фебруара.

– Меч који је требало да играмо против Сибира смо отказали. Тај дуел је и заказан још раније када нисмо знали колико играча ћемо повести на Кипар. Да смо повели 30 играча, тај сусрет би нам био потребан, али сада није. У овом тренутку нисам желео да ризикујем да се неко повреди, или да превише оптеретим играче – објашњава Гроф.

У медијима се појавила информација како неко из табора Црвене звезде „шпијунира“ утакмицу вечитог ривала, који се такође припрема на Кипру.

– Не пратимо Партизан, из сво дужно поштовање. Црвена звезда гледа само себе, јер желимо да се добро спремимо за сезону. Нећемо темпирати форму за дерби. Једноставно, мислим да нисам толико добар тренер па да умем да темпирам форму за један меч, то је изузетно тешко. Гледаћемо само да будемо довољно свежи за тај дуел – поручио је Миодраг Божовић.

Повезане вести

Leave a Comment