Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Где ће Звезда дочекати Ефес?

Кошаркаши Црвене звезде 26. фебруара дочекују турски Ефес у 8. колу групе Е ТОП 16 фазе Евролиге, али се још увек не зна где ће меч бити одигран.

Хала Пионир ће у то време бити заузета постављањем подлоге за тениски дуел Дејвис купа који је на програму од 4. до 6. марта, док је Арена за тај дан резервисана још пре четири месеца због некакве конференције од 26. до 28. фебруара.

Због тога у клубу увелико размишљају да утакмицу против Ефеса одиграју у Вршцу или Новом Саду, јер делује да дворане Миленијум и СПЕНС у неку руку могу својим капацитетом да задовоље интересовање навијача у већем обиму.

Међутим, све то би шампиону Србије донело и додатне трошкове, а тако и верној публици. Приоритет је да се утакмица одигра у Београду, а Пионир се до сада показао као прави дом црвено-белих, где навијачи доносе превагу екипи у борбама против изузетно квалитетних и вишеструко скупљих клубова. Због тога би било добро да се постављање подлоге за тенис помери за дан касније, јер је клубу са Малог Калемегдана меч против Ефеса од огромног значаја за пласман међу најбољих осам у Европи.

Повезане вести

3 comments

Аца феб 11, 2016 at 09:06

Нови Сад, српска атина.

Reply
NSCZ do kraja феб 10, 2016 at 13:40

Novi Sad !!!! Novosadjani znaju kako treba docekati svoje sampione!!!

Reply
dacha vrsac феб 10, 2016 at 13:26

U VRSCU DAJ BOZEEE JER VRSAC KAO GRAD I NAVIJACI CRVENE ZVEZDE ZNAJU DA NAPRAVE SPEKTAKL U VRSACKOM HRAMU KOSARKE ZATO APEL SVIM LJUDIMA U ZVEZDI DA SE ODIGRA U VRSCU…. DELIJE VRSAC

Reply

Leave a Comment